Svet
29512 ogledov

Čakal jo je pred oltarjem, ko so prišle slabe novice

Poroka - Singapur
Zgodba tega mladega para seže v srce.

Noseča mlada Brazilka je umrla zaradi možganske kapi le nekaj minut preden naj bi svojemu izbrancu, očetu njenega otroka, obljubila večno zvestobo.

30-letna Jessica Guedes, 30-letna medicinska sestra, je bila pred poroko v Sao Paolu zdrava, nesrečno zgodbo brazilskega para povzema Daily Mail. Nekaj dni pred velikim dogodkom se je sicer pritoževala zaradi vrtoglavice in bolečin v vratu, a to so pripisovali predporočnemu stresu. Izkazalo se je, da je imela preeklampsijo ali nosečnostno toksemijo.

Njen zaročenec, 31-letni gasilec Flavio Gonçalvez, jo je čakal pred oltarjem, skupaj z vsemi povabljenimi na veliki dogodek. Svatje niso vedeli kaj se dogaja, ko je v cerkev pritekla nevestina sorodnica in kričala na pomoč. Nevesta se je v avtomobilu onesvestila.

Z rešilnim vozilom so jo prepeljali v bolnišnico, a zaradi njenega stanja so ji morali odstraniti maternico. Pred tem so izvedli carski rez, da bi rešili otroka. Nosečnost je bila v 29-tem tednu.

Mlada Brazilka je žal zaradi zapletov umrla, otrok pa bo, kot so prepričani zdravniki, preživel. Rodil se je z le 930 grami in 34 centimetri. Nesojeni ženin je skrušen. Za lokalne medije je povedal le, da bo skušal obdržati svojo moč zaradi otroka, medtem ko žalosti zaradi velike izgube ne bo mogel premagati nikoli.

Poroka - Singapur Ganljivo Magazin V poroko, ki je nikoli ne bo doživel, vključila umirajočega očeta

Poroka | Avtor: Profimedia Profimedia

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.