Magazin > VIP
1282 ogledov

Pamela Anderson že petič pred oltar!

Pamela Anderson Profimedia
Z znanim producentom se je poročila trideset let po njunem prvem zmenku …

Nekdanja zvezdnica priljubljene serije Obalna straža Pamela Anderson (52) se je poročila s filmskim producentom Jonom Petersom (74) in to trideset let po tem, ko sta odšla na prvi zmenek. Jon je za The Hollywood Reporter povedal, da bi lahko izbral katerokoli žensko bi želel, a da je želel Pam. "Povsod so lepe ženske, lahko bi si izbral eno, a že 35 let sem si želel le Pamelo," je povedal producent filmov Zvezda je rojena in Batman, ki pravi, da Pam v njen prebudi divjo plat, svetlolaska pa je svojemu možu napisala pesem, v kateri je povedala, da ji je Jon vedno stal ob strani. Golobčka sta ponovno združila pred nekaj meseci in se v ponedeljek na skrivaj poročila v Malibuju, na obredu pa so bili prisotni tudi njuni otroci. 

Za Pamelo je to že peti zakon, njen prvi mož je bil Tommy Lee, drugi Kid Rock, z Rickom Salomonom pa se je poročila kar dvakrat. Igralka in producent sta se sicer prvič spoznala v Playboyevem dvorcu pred več kot 30 leti. 

Pamela Anderson | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice