Šport > Nogomet
2292 ogledov

Najprej ga je pustila Pamela Anderson, zdaj še klub

Adil Rami Profimedia
Življenje francoskega reprezentanta se je precej spremenilo.

Francoski nogometni velikan Olympique Marseille je po opravljenem disciplinskem postopku razdrl pogodbo s francoskim reprezentantom Adilom Ramijem zaradi "neprimernega obnašanja". Triintridesetletnik je z galskimi petelini na mundialu v Rusiji osvojil naslov svetovnega prvaka, v klubu pa niso natančno razkrili, kaj je zagrešil Rami.

Športni dnevnik l'Equipe poroča, da je Rami, ki je poleti polnil časopisne stolpce tudi zaradi razhoda z zvezdnico Pamelo Anderson, naredil "težko napako". Ramiju bi se sicer pogodba z OM iztekla konec sezone 2020/21.

Namesto da bi ob koncu minule sezone prišel na trening, je branilec sporočil, da je poškodovan, nato pa se je odločil, da bo sodeloval v resničnostnem šovu. Tam je sodeloval v fizično zahtevnih igrah, v katerih ne bi mogel nastopati, če bi bil res poškodovan, še piše francoski športni dnevnik.

Adil Rami | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.