Magazin > VIP
11317 ogledov

Pred njim trepeta do vratu zadolžena Pamela Anderson

pamela anderson Profimedias
Ta moški je na povabilo zelo znanega Slovenca nekoč obiskal Slovenijo.

Igralka Pamela Anderson se nahaja v Nemčiji, kjer je na turneji s čarovnikom Hansom Klokom. Na nastopih pa ne uživa kot sicer, saj se boji princa Marcusa von Anhalta, posvojenca igralke Zsa Zsa Gabor, ki živi v Nemčiji. Naziv si je Marcus pred leti kupil od igralkinega moža Frederica. Von Anhalt je leta 2008 obiskal Slovenijo, natančneje Maribor, kamor ga je na rojstnodnevno zabavo povabil njegov prijatelj Jurij Bradač (Marcus von Anhalt je na spodnji fotografiji na skrajni levi.).

Lepotica princu dolguje 100 tisočakov, s katerimi si je pomagala iz zagate, zaradi katere bi lahko ostala brez hiše. Ker pa mu denarja ni vrnila, je Marcus von Anhalt vložil tožbo. "Denarja ne potrebujem, a moja hčerka bo podedovala 100 tisoč evrov manj, če Pamela denarja ne bo vrnila. Tega ne morem dovoliti. Poleg tega ne dovolim, da me nekdo okrade. Če bi to lahko spregledal, ne bi bil, kjer sem sedaj,“ pravi poslovnež, ki je obogatel tudi z javnimi hišami.


jurij bradač | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed

Igralka je poslovneža spoznala leta 2008. Von Anhalt ji je z različnimi nastopi po diskotekah pomagal služiti denar. Portal Bunte piše, da se Pamela zaveda, da lahko situacija postane neprijetna. Po pisanju tabloida, Marcus von Anhalt ne skriva, da lahko postane nasilen, če ga poskuša nekdo pretentati. "Naj je ne skrbi. Ne bom ji povzročil fizičnega trpljenja,“ ga citira omenjeni medij. Von Anhalt se namreč trenutno ne nahaja v Nemčiji, ampak potuje po svetu. "Jasno pa je, da ne poznam šale. In tega se ona zaveda,“ je še pripomnil in dodal, da se mora Pamela končno naučiti, kako je treba ravnati z denarjem. "Je krasna ženska, o poslu pa ne ve veliko.“

 

 

 

Komentarjev 4
  • Avatar Leon
    Leon 14:54 21.januar 2018.

    Kdo je ta Bradač ?

  • Avatar mike1968
    mike1968 12:22 21.januar 2018.

    Pamela vrni denar!

  • romy 11:34 21.januar 2018.

    Pamelca...a tak si zapufana,pa idi v javno hiško uživat,boš že v enem letu odplačala,pa še zraven uživala