Magazin > VIP
7362 ogledov

Naš pevec "nategnil" javnost

Dejan Krajnc Facebook
Objavo všečkalo že 2600 ljudi, jih je vse "nategnil"?

Je Poskočni muzikant Dejan Krajnc res na skrivaj skočil pred oltar? To je skupaj s poročno fotografijo namreč objavil včeraj in požel že več kot 2600 všečkov ter prejel čez 400 Facebook čestitk: "V krogu ožje družine ... sva rekla DA! ⁣Čast nama je izkazal tudi najbolj slaven župnik Slovenije Martin Golob in naju pospremil v zakonski jarem. Vsi tisti, ki se spomnite mojega prvoaprilskega zapisa - šala, ki ni bila šala - morda pa je vse bilo res. Morda sem nekje globoko v ozadju javnega življenja potihoma užival še kaj več. Morda sem bil pri skrivanju tako zelo uspešen, da si zaslužim zlato medaljo v igri skrivalnic. Sam vem, da kadar ti nekdo ali nekaj daje toliko veselja, radosti, svobode in varnosti, takrat tega preprosto ne smeš izpustiti iz rok. Ljubezen je kompleksna reč, včasih potrebuješ veliko vzponov in padcev, preden se zaveš kaj sploh imaš. Preden ugotoviš, da si življenja brez druge polovice sploh ne moreš predstavljati. In prav danes sem svojo prepričanje vanjo, v svojo ljubezen tudi potrdil ... Občutek je fantastičen!!!"

Dejan se seveda ni na skrivaj poročil, temveč je vse le dobra reklama za njihovo novo skladbo in videospot, kot je priznal za zurnl24.si: "Vse je bilo odigrano za namen snemanja spota." Bodo oboževalci to potezo Dejanu zamerili, na Facebooku in Instagramu namreč ni dal slutiti, da gre za "potegavščino".  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice