Magazin > VIP
5795 ogledov

Ana Mari (Big Brother) se je poročila s srednješolsko simpatijo

Ana Mari Panker Facebook
Za simpatično Prekmurko Ano Mari Panker, ki jo je Slovenija spoznala v šovu Big Brother, je prvo leto zakona …

Ana Mari Panker je v šovu Big Brother srce sicer malce ogrel resničnostni veteran Tibor Baiee, ki je sodeloval tudi v MasterChefu, a je bila ta simpatija hitro pozabljena, saj se je Ana lanskega maja poročila s svojo srednješolsko simpatijo. 

"Leto je hitro minilo. Večinoma sva se v tem letu ukvarjala z gradnjo hiše, jaz pa sem tudi zamenjala službo. Seliva se v Lukov rojstni kraj, v Puconce, računava, da bova v novi hiši že drugo pomlad, saj sva se odločila za montažno hišo," je zaupala Ana, ki pravi, da so v zakonu tako vzponi kot padci: "Trenutno je malo naporno, ker živiva malo pri mojih in malo pri njegovih, a nama je seveda pomembno, da sva skupaj. So vzponi in padci, a v zakonu je boljše, kot sem pričakovala. Vedno imaš ob sebi nekoga, ki ti je v oporo, ti pomaga, stoji ob strani in ti njemu. Jaz sem že v prvem mesecu najine zveze vedela, da bo Luka moj mož. Poznava se sicer še iz srednje šole, a sva bila takrat oba v zvezah. Neka iskrica je med nama vedno bila, preskočilo pa je na zabavi, po kateri sva se začela družiti in kar hitro postala par, se zaročila in poročila. Ko je oseba prava, to enostavno veš." 

Mlada zakonca pa si v prihodnosti želita tudi otrok. "Ko se vse stabilizira, kar se selitve tiče, si seveda oba zelo želiva otrok. Ko bo čas za to," še dodaja Ana Mari, ki se ob rojstnih dnevih sliši tudi z svojo nekdanjo simpatijo iz šova Big Brother, Tiborjem, prav tako pa je na vezi tudi z Žigo in Davidom. "Z nekaterimi izgubiš stik, s tistimi, ki so ti pomembni, pa ga ohranjaš," še dodaja o nekdanjih kolegih iz šova. 

 

Ana Mari Panker | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 1
  • sam50 08:44 23.junij 2020.

    Ste pozabili v naslovu dodati -ZNANA SLOVENKA.....

Sorodne novice