Magazin > Film & Glasba & TV
7352 ogledov

Big Brother: Tekmovalcem šele včeraj povedali za virus, tako so se odzvali

big brother
1/8
YouTube
V hiši Big Brother so zaprti od 6. februarja.

Nemška televizija SAT1 je tekmovalcem šova Big Brother šele včeraj povedala, da se je po svetu razširila pandemija. Večina kandidatov se je v hišo vselila 10. februarja, ko koronavirus v Evropi še ni predstavljal problema, zato do včeraj niso vedeli, da se je življenje ponekod popolnoma ustavilo.

Producent šova je odločitev, da jih toliko časa pustijo v nevednosti, branil z besedami, da je takšen koncept šova in da lahko tekmovalci od zunaj dobijo informacije le takrat, če kateri od njihovih bližnjih hudo zboli. Po številnih kritikah pa so se le odločili, da jim povedo resnico, ki jih je šokirala.

Voditelj Jochen Schropp in zdravnik  Andreas Kaniewski sta sedela za stekleno steno in kandidatom pokazala prispevka o dogajanju v Nemčiji in po svetu. Razložila sta jim, kako se virus prenaša in jih poskušala pomiriti s posnetki njihovih domačih, ki so jim sporočili, da so na varnem in za zdaj zdravi.

Kandidati so bili vidno šokirani. Tekle so tudi solze. Ko je zdravnik razložil, da je virus še zlasti nevaren osebam, ki so starejše od 50. let, je kandidatka Michelle začela jokati, saj je njena mama stara 55. let poleg tega pa ima pljučno bolezen. 

Na Joongli znani Slovenci pozivajo: Ostani doma!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.