Magazin > VIP
7595 ogledov

Uau, ne le darilo, kakšni rojstnodnevni zabavi Rebeke Dremelj!

Rebeka Dremelj Instagram
Rebeka Dremelj je 40 let praznovala s kar dvema nepozabnima zabavama. Prvo je organizirala sama, z drugo pa so jo presenetili prijatelji.

Kako čudovito darilo je Rebeka Dremelj dobila za rojstni dan, smo že poročali, a to je bil le delček njenega sanjskega rojstnodnevnega vikenda. Naša pevka je namreč imela kar dve zabavi in to kakšni! Prvo je za najbližje prijatelje organizirala sama, drugo pa so ji kot presenečenje pripravili prijatelji in družina. 

"Doma sem jih pričakala z uvodnim prigrizkom in kot se za naše konce spodobi – harmonikaš v narodni noši! Ko so bili že vsi prepričani, da nič, to je zdaj to, očitno ostajamo pri Rebeki na terasi (malo si nas je pač privoščila), je po nas prišel avtobus, na katerem jih je že čakal Rebekin 'survivor kit' (vsebina naj ostane med nami). Tudi pijača dobrodošlice je bila seveda v igri! /.../ Avtobus  nas je odpeljal do prve postaje. Tam je na presenečenje vseh  vstopil meni osebno eden najbolj TOP  stand up komikov v Sloveniji - Gašper Bergant, ki ni poskrbel le za veliko presenečenje, ampak tudi za to, da smo v njegovem programu vsi od smeha skorajda umrli in se skoraj 'polulali  v hlače'.  Ko je Gašper izstopil, je na naslednji postaji vstopil  Miha Brajnik. Za prav vsakega od prijateljev je pripravil personaliziran skeč," je na svoji spletni strani nepremagljiva.si razkrila Rebeka.

Pevka sicer ni razkrila, kam je peljala prijatelje, je pa povedala, kdo vse jih je na praznovanju razvajal: "Plakat dobrodošlice, šampanjec s kozarčki, na katerih so bila imena prijateljev, kuharski chef Maj, ki nam je pripravil pravo masterchef pojedino … Sedeli smo na tleh bogato okrašene mize. Bilo je elegantno, dovršeno … Nato je sledilo moje presenečenje za moje prijatelje. Med nas je vstopila Nuška Drašček, ki je odpela skladbo Anytime Time You Need A Friend I Will Be Here. Bilo je preprosto čarobno! Bilo je povedano vse! Nato je organizatorka Katja Mlakar (rada te imam, zeloooo!)  pripravila presenečenje še zame. Ker je vedela, da imam neskončno rada Nino Pušlar, jo je tudi povabila. In kar naenkrat je pred mano stala Nina, ki je odpela meni najljubše njene pesmi. Razjokala sem se kot majhen otrok, solze sreče so povedale svoje. Ob polnoči so mi voščili in mi podarili prekrasno zapestnico s čudovitim posvetilom ter knjigo prijateljstva za spomin."

Rebeka Dremelj | Avtor: Instagram Instagram

A s tem se ni končalo, naslednji dan so Rebeko ugrabile prijateljice, ki so jo odpeljale na masažo, medtem pa so ji doma pripravili zabavo presenečenja za družino in družinske prijatelje. Poskrbeli so za okrasitev, pogostitev in presenečenje, o katerem smo že pisali. Prijateljice so ji namreč posnele čisto pravi videospot. Kako lepo!

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Komentarjev 2
  • Avatar Lion007
    Lion007 09:34 30.julij 2020.

    Tako da vemo, kje bo spet korona usekala..

Sorodne novice