Magazin > VIP
13343 ogledov

Rebeka Dremelj jo je takole zagodla Nuški Drašček

Nuška Drašček Anže Petkovšek
Pripravila ji je presenečenje, ki je bilo sprva deležno "morilskega pogleda".

Včeraj je rojstni dan, štirideseti, praznovala naša znana pevka Nuška Drašček. Njena še bolj slavna soseda, Rebeka Dremelj, pa ji je pripravila prav posebno jutranje presenečenje, ki ga Nuška sprva ni bili tako zelo vesela, a le dokler ni videla za kaj gre. 

"Mi pozvoni poštar … odprem vrata, on po prvem šoku (NISEM jutranji tip, še posebej, če se me zbudi … potem dobim tak posebne vrste morilski pogled): 'Oprostite … Nisem jaz kriv, nekdo Vam je tole poslal!' No, ampak je bilo vredno … hvala ti, moja 'sotrpinka' Rebeka Dremelj, za tale čudovit objem na daljavo," je na Instagramu zapisala Nuška in objavila fotografijo čudovitega šopka roza vrtnic s posvetilom, na katerem je pisalo: "Draga Nu! Dobrodošla v klubu nepremagljivih 40-letnic! Vse najboljše in rada se imej. Vedno! Tudi jaz te imam zelo! Tvoja nesojena soseda!“ Zakaj nesojena? Ker ima Nuška zraven Rebekine hiše parcelo, na kateri pa žal ne bo gradila. 

Pred kratkim je prav tako 40-i rojstni dan praznovala Rebeka, na eni izmed zabav pa ji je pela tudi Nuška, ki nam je zaupala, da sama ne načrtuje večje zabave in da bo praznovala v bolj intimnem krogu. 

 

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 2
  • Avatar vec
    vec 14:19 07.avgust 2020.

    Jest sem bil prepričan da ji je Rebe ukrala denarnico, okay vsaj kartico. Ful razočaran, ni drame v tej vročini.

  • Ender3 12:57 07.avgust 2020.

    Nuška D je resnično dobra bejba 😍😋

Sorodne novice