Magazin > VIP
13005 ogledov

Znana Slovenka že drugič preusmerila svoj posel

Katarina Benček Instagram
Bolj kot trgovina jo mami spletno oglaševanje …

Naša uspešna spletna vplivnica Katarina Benček se je za drugačno poslovno pot odločila že pred leti, ko je zaprla svojo zelo uspešno trgovino z oblačili Urbani obešalnik in se podala po svetu. Nekaj časa je živela na Baliju, nato pa jo je ljubezen poklicala nazaj v Slovenijo, kjer je ponovno zagnala svoj posel, tokrat v obliki spletne trgovine. Vendar je pri tem pogrešala stik s strankami in se vmes intenzivno posvetila oglaševanju na Instagramu, zato se je odločila, da njen Spletni obešalnik potrebuje nov veter.

"Preusmerila se bom na Instagram oglaševanje, ki je tudi bolj fleksibilno, saj ti nabava robe in fotografiranje vzame veliko časa, manjkal pa mi je najlepši del tega posla, stik s strankami. Trgovine si ne želim ponovno odpreti, saj se ne želim vezati, tako da bom Instagram profil Spletni obešalnik preusmerila v to, da bom na njem promovirala druge modne znamke, dajala navdih za stilinge in vsake toliko časa po simboličnih cenah razprodala svoja skoraj nenošena oblačila in oblačila, ki so še ostala od Spletnega obešalnika," je razkrila Katarina, ki bo rabljene kose znižala tudi do sedemdeset odstotkov, kar bo ostalo, pa bo podarila v dobrodelne namene. 

Prvi del šova JOONGLAA STAR je že objavljen!

Komentarjev 5
  • Avatar pantani
    pantani 11:24 31.avgust 2020.

    Znana po čem?!!!

  • sandi76 09:18 31.avgust 2020.

    Spletna vplivnica ? Krajst ! Naziv , ki so si ga izmislili wannabe podjetniki ! Drugače so samo razširjevalci influence !

  • kapibara1 21:17 30.avgust 2020.

    Že drugič spreminja posel..?? Torej, je pušila že večkrat kot dvakrat... v nulo..

Sorodne novice