Magazin > VIP
4610 ogledov

Katarina Benček priznala, da si je omislila nov parček

Katarina Benček Instagram
Lepa spletna vplivnica in podjetnica pred svojimi sledilci prav ničesar ne skriva …

Številni, ki Katarino Benček redno spremljajo, so opazili, da je na svetlolasi lepotici nekaj novega. Njeno oprsje je bilo na fotografijah namreč kar na enkrat videti veliko bolj bujno, Benčkova pa je sedaj tudi priznala, da se je februarja odločila za povečanje prsi.

Za lepotico pa to ni prvi lepotni poseg, leta 2018 si je namreč omislila osvežitev predela okoli oči. "To ni noben bav bav, smo le po 30, letu in treba je vzdrževati to stanje, vsak posameznik pa se odloči, kako bo to delal. Sama sem še vedno zagovornica naravnega videza, sem se pa odločila, da podočnjake odpravim s hialuronom. To je eden najobčutljivejših predelov na obrazu, saj je koža zelo tanka. Z rezultatom sem zadovoljna in zagotovo bom ponovila, ko bo potrebno. Sedaj izgledam sveže, že ko se zbudim in razliko opazijo tudi moji najbližji prijatelji," je zaupala Benčkova, ki je že takrat odkrito povedala, da bi si po dojenju, če bi bilo to potrebno, popravila tudi prsi. No, očitno se je za ta poseg odločila že pred otrokom.

Podjetnica, ki se ukvarja s spletno prodajo oblačil, sicer ima partnerja, dolgoletnega prijatelja Marka Pavloviča, a o kakšnih večjih korakih očitno še ne razmišlja, saj nam je konec decembra zaupala: "Ne razmišljam še o tem, prezgodaj je še. Sicer se res že dolgo poznava, a vseeno mislim, da moraš nekaj dati čez, preden se odločiš za ta korak, saj se ne bi rada ločevala."

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice