Magazin > VIP
18516 ogledov

To je moški, ki je Katarini Benček ukradel srce

Katarina Benček Mediaspeed
Nič več se ne skrivata …

Popotnica, blogerka, podjetnica, pisateljica in playboyevo dekle Katarina Benček se je po pestrem letu, ki ga je preživela v tujini, vrnila domov, kjer pa jo je presenetila tudi ljubezen. Zbližala se je s prijateljem Markom, s katerim se poznata že petnajst let. Marko ima sicer trgovino na Trubarjevi ulici v Ljubljani, kjer je nekoč svoj legendarni Urbani obešalnik imela tudi Katarina. Po vseh teh letih pa so se vnele še romantične iskrice, ki jih golobčka ne skrivata več, tako je Katarina pred kratkim skupno fotografijo objavila tudi na svojem Instagramu. 

Benčkova trenutno ostaja v Sloveniji, obudila pa je še eno svojo staro ljubezen, in sicer prodajo oblačil Urbani obešalnik, ki pa bo tokrat le v spletni obliki. "Všeč mi je ideja, da bo tokrat trgovina spletna, saj mi to omogoča svobodo, da lahko potujem. S fizično trgovino, ki sem jo imela nekoč, sem bila poročena 24 ur na dan, kar me je zelo utesnjevalo. Sicer pa so odločitve pri meni hitre in drastične, takšen način mi ustreza in mi ne predstavlja stresa," pravi Katarina. 


Komentarjev 3
  • softundsicher 21:49 24.november 2019.

    On njej srce, ona njemu eure. Pošteno.

  • supreme 20:46 24.november 2019.

    No sam, da vam sporocim.....jst nisem ta k ji je srce ukradu😂😂😂😂

  • Avatar praufo
    praufo 18:37 24.november 2019.

    .... do naslednjega jebača, prav smešno zakaj to objavljate ali si pa neketeri želijo pozornosti, ker so tako lepi, da jih morajo še drugi videt ... ja res si lepa katra pa tista tvoj frednica, ki je zdej na baliju, ...prikaži več kaj je že premužič še piše, ja itak še večja prasica, pregorele boste od lepote, al pa pejte nekam kjer bo dovolj seksa

Sorodne novice