Magazin > VIP
9910 ogledov

Katarina Benček po nesreči nezavestna obležala na cesti

Katarina Benček Instagram
Med napadom prišlo do prometne nesreče.

Katarina Benček po prometni nesreči na Baliju trenutno že okreva v domači oskrbi. Na srečo je utrpela le lažji pretres možganov, a lahko bi se končalo drugače, če ne bi nosila čelade. Do nesreče je prišlo med ropom na motorju. 

Katarina Benček | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

"Vozila sem se in začutila, da se mi z desne strani sumljivo približuje motor, na katerem sta bila dva moška, ki sta me želela oropati. Ko sem to opazila, sem se začela braniti, pri tem pa izgubila ravnotežje in trčila ob pločnik. Ker sem izgubila zavest, ne vem točno, kaj se je zgodilo, ko sem se zbudila, pa je vame gledalo kup radovednih oči, ki so skupaj s policijo že čakali na reševalce. Tako se mi je vrtelo, da nisem vedela, kje sem," je nesrečo opisala Benčkova, ki dodaja: "Hvala bogu, da sem živa. Bodite previdni, ker nikoli ne veste."

Benčkova sicer že od lanskega leta živi na Baliju in se še ne namerava vrniti domov. "Mama mi je takoj rekla, naj se vrnem, a jaz na to gledam kot na izkušnjo, lahko bi se mi zgodila tudi v Ljubljani. To ali pa še kaj hujšega. Sedaj še bolj cenim življenje in verjamem, da sem rojena pod srečno zvezdo, ker sem tako nesrečo preživela brez hujših posledic," dodaja. Zakaj ji je ravno Bali tako všeč, pa lahko spremljate na njenem Instagramu, blogu in Youtubu. 

Katarina Benček Magazin Katarina Benček: "Kdo pa njo sponzorira?"

Komentarjev 6
  • fiston 11:02 12.april 2019.

    Ta pa je glupača. Sumljivo se približuje motor in takoj ve, da sta jo hotela oropat. Kaj a ko je padla, sta kaj pobrala, to ni nič rekla. He, he lahko bi rekla, da jo je hotel kdo malo za ...prikaži več rit prijeti, bi si vsaj malo reklame naredila.

  • Avatar Martalissa
    Martalissa 01:31 12.april 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top ********************************************************************************************** Ne gre dobro z dekleti? Ja, vsi ljudje imajo radi velike stvari in dolga dejanja. Poskusite > > > > www.XXmacho.Com

  • Avatar vec
    vec 23:01 11.april 2019.

    pomojem je samo konkurenca pokazala kaj je red

Sorodne novice