Magazin > VIP
15531 ogledov

Katarina Benček: "Kdo pa njo sponzorira?"

Katarina Benček Instagram
Katarina Benček pravi, da številni mislijo, da ima tudi ona "strička iz ozadja".

Katarino Benček, ki že od lanskega leta živi na Baliju, jezi, da Slovenci drug drugemu ne privoščimo uspeha. "Dajte nekomu priznati, če je dober," pravi in se v novem vlogu jezi, da so na tapeti predvsem uspešne ženski, ki jim ljudje hitro pripišejo sponzorja. "Ona je šla na Bali in ima zagotovo tam sponzorja ali pa, da je uspešna ženska zagotovo kakšnemu dala noge narazen, da je prilezla tja gor. Klasična zadeva, sploh v Sloveniji," pravi Katarina in dodaja, da se nič ne zgodi čez noč: "Za vsako stvarjo je neko delo zadaj, ker akcija sproži reakcijo. Če boste sedeli doma za televizijo, jaz verjamem, da se ne bo nič zgodilo."

katarina benček Magazin Katarina Benček: Na Baliju brezposelna, kaj bo sedaj?

Še bolj žalostna pa je, da so tako nespodbudne ženske do žensk, pravi in razkriva, kakšna je prava formula za uspeh: "Hvala bogu, da se moji starši nikoli niso obremenjevali s tem, kaj si bodo pa drugi mislili. Moje življenje, jaz ga bom živela kot jaz hočem. Druga stvar pa je, da se obdate s pozitivnimi ljudmi. Ko vi ne boste verjeli vase, bo nekdo drug in vas bo porinil navzgor."

Magazin Katarina Benček s solzami v očeh zapira trgovino, živi pri starših

Več o tem, kako je njej uspelo, da na Baliju živi svoje sanje in kaj tam pravzaprav počne, pa bo razkrila kmalu. Spremljate pa jo lahko tudi na njem Instagramu

Komentarjev 5
  • Avatar Marimedda
    Marimedda 00:40 05.april 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top ********************************************************************************************** Ne gre dobro z dekleti? Ja, vsi ljudje imajo radi velike stvari in dolga dejanja. Poskusite > > > > www.XXmacho.Com

  • Skipi 12:47 04.april 2019.

    Jaz bi bil n jen sugar-dady ampak samo še kako leto.

  • Majazmaja 08:32 04.april 2019.

    Glede na to, da nima službe, da ji je propadla štacuna s cunjami že prej kot v dveh letih, da z bloganjem ne zasluži za življenje ampak dobi npr. en testerček kreme, parfuma, tablet za hujšanje itd. (plus mogoče zraven ...prikaži več max 50 eur) in da je starši ne morejo sponzorirati, pač vnovčuje to, kar ima ... Na Baliju je veliko atov in taka deklina je prava popestritev. Podjetna punca z jeklenim želodcem.

Sorodne novice