Magazin > VIP
11136 ogledov

Toliko naša starleta služi s svojim poslom

Katarina Benček Žiga Adamčič
Nekdanja playboyeva zajčica danes vodi uspešen posel, ki vedno bolj cveti.

Lepotica Katarina Benček je danes lastnica že dobro utečene trgovine z oblačili Urbani obešalnik. Svetlolaska sicer pravi, da gara sedem dni na teden, a da se ji to nekako obrestuje.

"Ljudje si sploh ne predstavljajo, koliko dela je z eno trgovino. Trenutno sem poročena z njo in je to moj edini fokus. Imeti trgovino ni praznik, ampak veliko garanje, delam vse dni v tednu. Celo v nedeljo, ko drugi počivajo, jaz nabavljam robo," pravi Benčkova, veliko bolj skopa pa je s podatki o zaslužku: "To so poslovne skrivnosti, ki jih ne bi razlagala. Lahko pa rečem, da je Slovenija še vedno država, v kateri se da z relativno malo denarja dobro živeti. Sem pa sama startala malo drugače kot ostali, saj imam svoje lastniško stanovanje in mi ni potrebno dajati za najemnino. To je velika razlika, če imaš nekaj svojega ali ne. Veliko jih dolgo živi pri starših, nato pa se zakreditirajo po trideset let."

Podatki iz javno objavljenega letnega poročila kažejo, da je imela samostojna podjetnica Katarina Benček leta 2016 (za lani podatkov še ni) dobrih 15 tisoč evrov prihodkov, po vseh stroških pa ji je ostalo slabih 1400 evrov. 

Katarina Benček Katarina Benček Magazin Katarina Benček priznala lepotni poseg

Sicer je Katarina tudi model, zato vse najboljše kose redno predstavlja na Instagramu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.