Magazin > VIP
239 ogledov

Tako je videti vroče poletje naših seksi estradnic

Špela Grošelj Facebook
V poletje so dobro zajadrale tudi domače zvezdnice, ki svoje seksi obline že namakajo med morskimi valovi ali pa jih hladijo v hotelskih bazenih.

Špela Grošelj je prava morska deklica, ki vsak trenutek izkoristi za skok na obalo, najraje na slovensko, saj ima tam dobro prijateljico.

Iris Mulej je ljubezen ponesla v mondeno Budvo, kjer se poletje skoraj nikoli ne konča. S svojim dragim tako vsak dan uživa na plaži ali vsaj sončni terasi, rada se zapeljeta tudi s čolnom. Včeraj pa je vesela druščina praznovala muslimanski praznik ramadanski bajram.

Katarina Benček že dober mesec uživa pri prijateljici čez lužo in se iz sončne Kalifornije še ne misli vrniti tako hitro. Vroče dneve pogosto preživljata ob bazenu ali pa raziskujeta lokalne znamenitosti.

Čez lužo, v Las Vegasu se prav tako že lep čas mudi starleta Anja Jenko, ki svoje oboževalce na družabnih omrežjih redno razvaja s sočnimi fotografijami.

Danica Lovenjak je znana hedonistka in življenje si rada organizira tako, da se počitnice nikoli ne končajo. Že spomladi je skočila na dve jadralni regati, v Tunizijo, v Rabac, konec tedna pa je s starši odkrivala lepote domačega Prekmurja in sosednje Madžarske.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.