Magazin > VIP
8483 ogledov

Katarina Benček priznala lepotni poseg

Katarina Benček Žiga Adamčič
Podjetnica in nekdanje Playboyevo dekle Katarina Benček ne skriva, da je imela posege.

Za mnoge še vedno tabu tema, za lepotico Katarino Benček pa so neinvazivni lepotni posegi nekaj, česar ne skriva in odkrito prizna, da se je po tridesetem odločila, da bo svojo lepoto vzdrževala tudi na ta način. "To ni noben bav bav, smo le po 30, letu in treba je vzdrževati to stanje, vsak posameznik pa se odloči, kako bo to delal. Sama sem še vedno zagovornica naravnega videza, sem se pa odločila, da podočnjake odpravim s hialuronom. To je eden najobčutljivejših predelov na obrazu, saj je koža zelo tanka. Z rezultatom sem zadovoljna in zagotovo bom ponovila, ko bo potrebno. Sedaj izgledam sveže, že ko se zbudim in razliko opazijo tudi moji najbližji prijatelji," pravi Benčkova, ki kljub temu, da v svoji trgovini Urbani obešalnik gara sedem dni na teden, sedaj izgleda spočita.

Katarina o drugih posegih zaenkrat ne razmišlja, a odkrito pove, da bi si po dojenju, če bi bilo to potrebno, popravila tudi prsi. Ne da je dojenje že na obzorju, saj je trenutno v predanem razmerju le s svojim poslom. "Poročena sem s svojo trgovino, za katero delam od jutra do sutra. Živim sama, tega sem navajena in težko koga sprejmem v svoje življenje, saj imam občutek, da mi le krade čas in me odvrača od stvari, ki se jim trenutno posvečam," še dodaja.  

Komentarjev 1
  • kapibara 09:40 05.januar 2018.

    Nemci pravijo: Denar vlaga v staro gajbo-bajto, je denar stran metati- Še zmeraj je stara,zunaj pa lepa- notri pa gnila ( kot čebula )

Sorodne novice