Magazin > VIP
13713 ogledov

Katarina Benček: Na Baliju brezposelna, kaj bo sedaj?

katarina benček Žiga Adamčič
Naša nekdanja podjetnica in medijska osebnost že skoraj mesec dni živi na rajskem Baliju.

Katarina Benček se je konec poletja odločila, da ne bo več ujetnica svoje modne trgovine, čeprav je bila izjemno uspešna, se odpovedala poslu in odpotovala v svet. Njena prva postaja je Bali, indonezijski otok, na katerem živi že skoraj mesec dni. "Življenje je drugačno, dosti bolj počasno, čeprav dnevi hitro tečejo. Zanimivo, kako hektičen je promet, a se med vožnjo nihče ne razburja, vse poteka v nekako drugačnem duhu," pravi Benčkova.

Magazin Katarina Benček s solzami v očeh zapira trgovino, živi pri starših

In kakšni so njeni načrti? "Nekako zavračam ta klasičen način življenja in sem trenutno neke vrste nomad. Nimam nobenih načrtov in tako mi ustreza. Ko se bom želela premakniti, se pač bom. Za začetek bi si rada ogledala ta bližnji del Azije, Bali pa bo moja baza. Bomo videli," meni Katarina, ki nam je zaupala, kako se na Baliju znajde brez službe: "Za enkrat službe ne iščem, vzela sem si čas zase, na srečo je življenje tu precej ugodno, v ogromno pomoč pa mi je tudi Instagram, saj kot bloger lahko dobiš marsikaj brezplačno. Moj cilj je najti delo, ki me ne bo fizično omejevalo, sicer se hitro počutim utesnjeno. Trenutno največ časa posvečam fotografiji in svojemu blogu, kar me zelo veseli."

 

Komentarjev 11
  • ECKING 11:53 30.oktober 2018.

    ce je res brezposelna lahko pride k men vsak vecer pa ji placam burek po vsaki noci ,okus pa po njeni zelji glede na to kaksna kura je ona in novinarka si bo verjetno zazelela ČEBULJUŠE

  • kapibara 07:58 30.oktober 2018.

    Še naprej se bo filala z plastiko, kljub temu, da jo čedalje bolj prepovedujejo..

  • Janez_53 13:34 29.oktober 2018.

    Super, če človek lahko živi od objavljanja svojih fotografij na Instagramu!!! Ampak - malo je takih, ki bi to verjeli! Sicer pa - njena stvar, kako se preživlja. Upam le, da se na stara leta ne bo obesila na našo socialo.

Sorodne novice