Magazin > VIP
11645 ogledov

Katarina Benček: "Čutim, da s fanti le izgubljam čas"

Katarina Benček Žiga Adamčič
Se je lepa podjetnica Katarina Benček odpovedala ljubezni?

"Čutim, da s fanti le izgubljam čas, ki ga trenutno želim posvetiti svojemu poslu, trgovini. Sploh pa se mi zdi, da v času Instagrama nihče sploh ne zna več pristopiti v živo. S fanti, ki mi pišejo, se sploh ne dobivam. Če bi me kdo želel osvojiti, bi se moral malo bolj potruditi," pravi trenutno samska, a pri moških zelo zaželena Katarina Benček, ki je kmalu ugotovila, da se ji pozornost lahko tudi obrestuje: "Res je, da ko sem odprla trgovino, sploh glede na to, da je v centru, je prihajalo res ogromno fantov, s katerimi sem prijateljica na facebooku, a se osebno ne poznamo. In ko sem ugotovila, da imam veliko moško publiko, sem se odločila tudi za moško kolekcijo."

Sanja Grohar Magazin Seksi Slovenke se jim ne morejo upreti

Z uspehom in lepoto, pa pride tudi vsaj malček ženske zavisti, ki jo je občutila tudi Katarina. "V trgovino prihajajo tudi ženske s komentarji, češ, a tudi Katarina Benček prodaja v trgovini? Ja ne, jaz sem samo striček iz ozadja, ali kaj? To je posel, ki te zahteva na vseh ravneh in celega. Kadar odpotujem in v trgovini nisem fizično prisotna, se to pozna tudi na prodaji,"  še dodaja.

Komentarjev 9
  • jure05 21:39 21.januar 2018.

    ženska ima iq pesa

  • borut54 21:40 20.januar 2018.

    Ne, takih kritik pa ne. Vsaka oseba je najprej duša.

  • Lovebites 11:58 20.januar 2018.

    Ko pa je s fanti, oziroma na racun fantov sluzila,pa ni nic javkala in piskala.Kur.a ena ,prostitucija ji ocitno najbolj sede,kdo se se ukvarja s trgovincami s cunjami.

Sorodne novice