Magazin > VIP
2127 ogledov

Taka je Katarina Benček brez ličil

Katarina Benček Žiga Adamčič
Podjetnica in vlogerka Katarina Benček se je v enem izmed svojih videov pokazala zgoraj brez.

"Ko v življenju dosežeš določeno starost in modrost, se sprejmeš. Saj to sem jaz in v tem ne vidim nič slabega. Vseeno je make up neka maska, ki jo imamo. Zakaj pa ne bi pokazala svojega obraza? Res pa je, da sem jaz zjutraj smešno zatečen človek in se ustrašim še sama sebe. Sploh če nekaj dni ne spim veliko, sem prav hecna zjutraj. Večja težava je, če imam zjutraj fotografiranje, ker je to kar malo zoprno," o tem, da se je svojim sledilcem pokazala brez ličil pove lepotica Katarina Benček, mi pa se za v javnost vedno vsaj minimalno uredi: "Za službo se mi zdi že kar lepo, da je človek urejen, seveda pa to ni enak make up kot za prireditve. Velikokrat se namažem kar v svoji trgovini, ker zjutraj pač rada spim. Nisem pa obsedena s tem, da moram biti vedno urejena v piko." 

Sicer pa se svetlolaska iz naravne v glamurozno lepotico prelevi v zgolj 20 minutah, kar je pravi fenomen. "Kolegice se vedno čudijo, kako meni to tako hitro uspe. Nimam potrpljenja za počasne reči in ljudi. Res sem hitra, pri vsem, in potem vedno čakam kolegice. Ni mi jasno, kaj za vraga delajo eno uro, če se jaz uredim v dvajsetih minutah,"  še dodaja. Video si lahko ogledate tukaj.

Katarina Benček | Avtor: YouTube YouTube

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice