Magazin > VIP
5650 ogledov

Uff! Poglejte, česa je sposobna Nuša Derenda

Nuša Derenda Fotosofia
Tudi številni znani Slovenci in Slovenke se v teh dneh predajajo morskim vragolijam, ampak tako vratolomnim? Kapo dol, Nuši Derenda!

Nuša Derenda uživa na hrvaškem otočku Kaprije in če večina dam njenih let najraje leži v senci z dobro knjigo v roki, to ne velja za večno mladostno Nušo. Takole je s salto nazaj skočila v morje in s svojimi veščinami ter postavo dokazala, da niti približno ne kaže 49 pomladi. 

 

Se kdo upa pomeriti z mano? 😜 #IDareYou #izziv #saltanazaj #jumpingcontest #jump #jumping #hollydays #summer #dopust #lovetoswim #sun #sea #seavibes #nusaderenda #swiming #lovewater

A post shared by Nuša Derenda (@nusaderenda) on

Prav tako pa v morju in soncu uživajo tudi nekateri drugi naši estradniki. Ula Furlan je objavila izivalno fotografijo zgoraj brez, na kateri pozira s svojim dobrim prijateljem, novinarjem Nejcem Simšičem. Pestro poletje preživlja tudi Katarina Benček, ki je letos obredla že veliko destinacij, od Barcelone, Kanarskih otokov, Tel Aviva, trenutno pa uživa v Rimu. Med tem pa Jasna Kuljaj rada združi prijetno s koristnim, saj je v Celju vodila Festival Piva in cvetja ter oboževalce podražila z globokim dekoltejem. 

 

Pravi festivalsko vreme za drugi večer festivala Pivo in cvetje!

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj) on

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice