Magazin > VIP
10636 ogledov

Ula Furlan s tem zapisom zanetila govorice

Ula Furlan mediaspeed
Je lepotica spet samska?

Ula Furlan, igralka, voditeljica, model in kolumnistka, v svojih zapisih na spletnem portalu Mična, razkrije velik del sebe, ko skozi tančico besed razkriva svojo resnico in pogled na življenje, ki je mešanica melanholije in optimizma večnega otroka, ki ga lepotica prav nič ne skriva v sebi, temveč mu pusti prosto pot. Njeni zapisi niso všeč vsem, saj so brutalno iskreni, pogosto pa, zaradi številnih prispodob, tudi napačno interpretirani.

Ula Furlan Magazin Zato Ula Furlan zapušča Planet TV

V zadnji kolumni Sama moram preboleti svojo preteklost, Ula piše tudi o tem, kako si je svoje življenje predstavljala kot majhna punčka, če je danes to dosegla in, ali si tega sploh še želi? Dvomljiv naslov in nekateri stavki, kot na primer: "Danes v Ljubljani se zmedena od preteklosti in nasedanja sami sebi in drugim, zabuhlih oči, še toplega objema in mini solz splazim pod dežnikom aprilsko-julijskega vremena – nazaj v taksi in domov", pa so dali slutiti, da se Uli spremembe dogajajo tudi na intimnem področju. Je spet samska?

Ula Furlan Magazin V tega znanega Slovenca je bila zagledana Ula Furlan

"Nisem, samo življenje včasih malo prepiha utečene ritme … jaz jih pa s prispodobami in v realnosti nekoliko drugače skockam. V realnosti in bivanju," nam je svoje metafore razvozlala Ula, ki trenutno uživa na morskem dopustu in je že nekaj let srečna v objemu svojega dragega. 

Komentarjev 3
  • kapibara1 15:47 23.julij 2018.

    4 posle opravlja, pa ji še ogromno manjka, za enega pravega.. samo bluzenje in življenje na račun delavcev BLJAKKKK :-(

  • miki1234 07:43 23.julij 2018.

    glup članek...

Sorodne novice