Magazin > Film & Glasba & TV
17373 ogledov

Zato Ula Furlan zapušča Planet TV

Ula Furlan mediaspeed
Tudi ona odhaja s komercialne televizije.

V letošnjem letu je komercialno televizijo Planet TV zapustilo kar nekaj obrazov, od vremenarke Pie Škofic, do športne voditeljice Taye Damjan.

Na uho nam je prišlo, da Planet z novim letom zapušča tudi nasmejana Ula Furlan, kar pa je za naš meidj potrdila tudi sama. "Vsak ima svojo vizijo. Mislim, da je čas, da grem po svoji poti, da nam soustvarjanje trenutnih vsebin obojestransko ni bilo čisto pisano na kožo. Mogoče se srečamo v prihodnosti pri kakšnem novem projektu, ob katerem se bom počutila domače," je za Žurnal24 povedala Ula in dodala, da za enkrat še nima načrtov, kako dalje: "Zdaj je čas zame in da to iztekajoče se leto ni čas novih načrtov. Zdi se mi, da se dobre stvari skalijo s časom in se ne zgodijo čez noč. Za enkrat se mi zdi, da moram malo predahniti od medijskega brbotanja in tekanja iz dogodka na dogodek in pokrivanja trženjskih vsebin."

Da Ula zapušča Planet pa nam je potrdila tudi predstavnica za odnose z javnostmi, ki je za naš medij povedala: "Uli se pogodba s Planet TV s koncem leta izteka. V takšni obliki kot do sedaj, je za zdaj ne bomo podaljšali. Seveda pa to nikakor ne izključuje sodelovanja tudi v prihodnosti."

Magazin Jerca Zajc Šušteršič zapušča Planet TV milena novak Magazin Planet TV zapušča voditeljski obraz
Komentarjev 5
  • Ledena 19:41 16.december 2017.

    Ah dajte no....tale Ula se slepa na racun deformirane (mentalno in opticno)matere.Saj pa nima kaj za ponudit in pokazat,nima nekega znanja,ni presezek pameti,lepote,nicesar,kar bi cloveka pritegnilo.Zato pa jo skenslajo povsod,ker nikjer nic ne pokaze,skreira in ustvari.Logicno,da jo slej ko prej ...prikaži več spregledajo in vidijo dejansko stanje.Saj pa je bila je povsod,ze na vsaki pasji procesiji.Ni ravno za kricat od navdusenja.Pac vecna studentka.

  • matermila 19:07 16.december 2017.

    Mislim,da ne bo neke škode,če gre.

  • bendover 12:47 16.december 2017.

    id tap that