Magazin > Film & Glasba & TV
13977 ogledov

Lili Žagar na TV dobila novo oddajo

Lili Žagar
1/5
Planet TV
Lili Žagar se vrača na male ekrane.

Kot smo prvi poročali, je voditeljica Katja Tratnik na RTVS dala odpoved in si nov izziv našla na Planet TV. Tja se vrača tudi Lili Žagar, ki smo jo nazadnje v vlogi voditeljice videli v šovu Bilo je nekoč.

RTV Magazin Dala odpoved! RTVS zapušča priljubljena voditeljica!

Simpatični voditeljici bosta vodili nov projekt, ki ga omenjena televizija načrtuje znotraj svojega informativnega programa. Za kaj točno gre, še niso razkrili, povedali so le, da bodo iskali uporabne rešitve za "preizkušnje, ki nam jih nastavlja vsakdan“. Priprave so na vrhuncu, z vajami pa bodo začeli prihodnji teden.


Lili Žagar je sicer po zadnjem televizijskem projektu izjavila, da šovov ne bo več vodila, ampak se je posvetila podjetju, ki ga vodita s partnerjem Marko Potrčem. "Televiziji nisem nikoli povsem zaprla vrat. Drži pa, da sem se po zadnjem projektu odločila, da resničnostnih šovov ne bom več vodila in da me ne zanimajo več. Ne rečem, da nisem uživala in da se nisem ogromno naučila, vsekakor so spomini na vsak projekt izredno lepi in če bi zavrtela čas nazaj, bi se odločila enako. A po 6-ih letih vodenja tovrstnih šovov mi to preprosto ni več predstavljalo izziva. Novih oddaj in predvsem novih formatov pa je v našem televizijskem prostoru izredno malo. Ko pa je prišla ponudba za vodenje svežega in dinamičnega formata, kjer bo poleg dobrega vsebinskega nabora prav slog vodenja tisti, ki bo narekoval naravo oddaje, sem v tem videla tisti izziv, ki sem ga tako pogrešala in me je navdušil, da rečem "ja". To pa je velika odgovornost, ki se je res veselim. Oddaja prihaja na ekrane v jesenskih dneh ob popoldnevih in bo zaradi koncepta, dolžine, številnih gostov ter javljanj to res zahteven projekt,“ je za naš portal povedala Žagarjeva.

Lili Žagar Magazin To sedaj počne Lili Žagar