Magazin > VIP
2153 ogledov

Lili Žagar ne zmore več: "Vse bom poslala k vragu"

lili žagar Saša Despot
Po tem, ko se je odločila, da je čas za spremembe, je priznala, da ne zmore več.

V začetku aprila je voditeljica Lili Žagar na svojem Instagramu objavila fotografijo iz fitnesa in dodala pripis, kjer je priznala, da se je zredila kar 7 kilogramov in da je počasi postal zelo nezadovoljna sama s sabo. Stvari je vzela v svoje roke, se odločila za osebno trenerko in strogo dieto. A seveda tudi to zahteva svoj delež, saj se zdi, da je Lili je po treh mesecih obupala.

Na Instagramu je s prijatelji delila, da njena volja ni tako jeklena, kot je bila na začetku treningov in da ne zmore več. Ob fotografiji sporočila, ki ga je poslala možu Marku Potrču, je pripisala: "Pridejo dnevi, ko preprosto ne zmoreš več! Ko bi vse najraje poslal k vragu – zdravo hrano, treninge in zastavljene cilje. In danes je tak moj dan. Danes bom vse poslala k vragu. Ker lahko! In ker si po slabih treh mesecih to zaslužim!"

S prijatelji je delila zabavno sporočilo, ki ga je poslala možu, v katerem mu je povedala, kako jo osrečiti – s pico: "Če hočeš, da sem srečna, potem rabim pico! Lahko je gor rukola, da se bova oba delala, da je zdrava. Hvala za razumevanje!" Pod komentarji so jo podprli tudi Ilha Štuhec in Alenka Košir in se njenim besedam nasmejali. Ko jo je prijateljica vprašala, je dobila pico pa je Lili v šali odpisala: "Seveda, saj ne bi upal priti domov brez nje!"

 
Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 10:23 04.maj 2017.

    Idealna tema za pisanje prekarke K.D. Pomembna, raziskovalna, poglobljena, aktualna...... Z eno besedo: primitivna