Magazin > VIP
15893 ogledov

Pia Škofic zapustila Planet TV

Mediaspeed
Seksi vremenarka se je poslovila od komercialne televizije.

Pia Škofic je na Planet TV dala odpoved, nam je potrdil dobro obveščeni vir, novico pa so potrdili tudi na komercialni televiziji. "Res je, s Pio Škofic smo sporazumno zaključili sodelovanje," je za Žurnal24 povedala predstavnica za odnose z javnostmi na Planet TV.

Seksi vremenarka, ki je sicer diplomirana psihologinja, se je ekipi Planeta pridružila pred tremi leti, ko je bila nad novim delovnim mestom več kot navdušena. Planet TV je v zadnjih nekaj mesecih ostal že brez štirih obrazov – Nejca Simšiča, zabavnega kronista, Taye Damjan, športne voditeljice, športne novinarke Milene Novak in zdaj še brez vremenarke.

Pia se je po odpovedi preselila na dalmatinski otok Tijat, kjer bo delala v enem od novih klubov. Kot smo izvedeli, naj se Pia ne bi več dobro počutila na televiziji in da je bila pripravljena na nove izzive. Za izjavo smo klicali tudi Pio, a se na telefon ni oglasila.

Na svojem Instagramu redno objavlja fotografije z dalmatinskega otoka, ob eni od fotografij pa je dopisala: "Včasih moraš preprosto spakirati kovčke in iti."

 

A post shared by skoficpia (@skoficpia) on

Komentarjev 4
  • silcek 09:23 13.julij 2017.

    ....zlo jo bomo pogrešal......

  • goldhorn 08:58 13.julij 2017.

    Na Tiatu ni nobenega naselja.

  • partizanka 08:47 13.julij 2017.

    ker dobro bere bi lahko šla v klub SMC