Magazin > VIP
43217 ogledov

Katarina Benček s solzami v očeh zapira trgovino, živi pri starših

To je razlog …

Življenje Katarine Benček se zdi sanjsko, ima uspešen posel, svoje stanovanje, potuje po svetu in na obrazu vedno nosi najboljši modni dodatek – nasmeh. A očitno le ni vse tako rožnato kot se zdi, saj si bo Katarina življenje obrnila na glavo. To pa je razlog, da se je začasno odselila k staršem in da zapira svojo trgovino Urbani obešalnik.

Katarina Benček Magazin Video: Katarina Benček v mini hlačkah razkazala stanovanje

"Bila sem sužnja lastnega dela, delala sem sedem dni v tednu, ko sem potegnila črto, sem ugotovila, da od življenja nimam nič, živela sem za svojo službo. Na koncu sem samo sebe pripeljala tako daleč, da sem škodovala svojemu zdravju. Ali je to res nekaj, kar sem si želela in o čemer sem sanjala? Vedno sem mislila, da ko bom finančno neodvisna, da bom srečna. A ni bilo tako, saj nisem imela nič časa zase, nisem bila svobodna. Kamorkoli sem šla, moje misli so bile pri trgovini. V življenju je potrebno biti drzen, potrebno si je upati. In to, da zapreš nekaj kar laufa, ni lahka odločitev. Hvala vsem strankam," je z grenko sladkim priokusom v svojem vlogu povedala Benčkova in namignila, da bo svojo srečo iskala na potovanjih, ker tako najbolj spoznaš samega sebe in to, česa si v resnici želiš.

Katarina Benček | Avtor: osebni arhiv osebni arhiv
 


 

Komentarjev 23
  • Vasilij Vasquez 23:59 30.avgust 2018.

    Boga punca. Nisem nek fan, ampak toliko gneva v komentarjih pa ne vem če si zasluži.

  • Avatar vec
    vec 22:33 30.avgust 2018.

    tipična gold digger pupa, ona bi potovala, malo pila kavice in čez viken ali letovala ali ponočevala oz oboje, delala pa nebi oz. odprla bi butik in naj folk k njej hodi kitajske flikce za 1 eur kupovat po 45 ...prikaži več eur, sem jo zadnjič srečal na ulici, nič posebnega oz. bolj pod-povprečna kot lepotica, ni mi jasno kdo se sploh pusti da ga ona povalja, edino baje kot sem slišal od Taksista ki pozna sceno, pupa baje super seksa, ampak tudi on je to samo slišal, od nekoga, tako da to so nepreverjene info.

  • jakec1575 22:33 30.avgust 2018.

    ja Katarina. Prva 3 leta garas vsak dan, da lahko potem zacnes uzivati, ker si odlicen in te stranke nadpovprecno placajo, pa si lahko izbiras posle. 3 leta se pa jebes. vsak dan.

Sorodne novice