Slovenija > Črna kronika
13209 ogledov

Huda nesreča, zdravniki se borijo za življenje 21-letnice

Prometna nesreča PiGe Nafta Lendava
Včeraj ob 19.45 se je v naselju Gradišče pri Vipavi na lokalni cesti zgodila huda prometna nesreča, voznica in sopotnica v avtomobilu sta bili hudo telesno poškodovani.

Prometni policisti so ugotovili, da je 21-letna voznica osebnega avtomobila vozila po lokalni cesti po klancu navzdol iz smeri Gradiške Ture proti Vipavi. Ko je pripeljala do levega nepreglednega ovinka blizu ene od stanovanjskih hiš je vozila preblizu desnega roba vozišča in zapeljala desno izven vozišča in nato s prednjim desnim delom vozila trčila v kamnito-betonski zid.

21-letno voznico, ki ni uporabljala varnostnega pasu, so iz vozila s tehničnim posegom rešili gasilci GRC Ajdovščina. Njeno življenje je ogroženo.

Prav tako 21-letna sopotnica naj bi si v nesreči zlomila zapestje in je prav tako v bolnišnici.

Policija je o nesreči obvestila tudi pristojne pravosodne organe (preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici).

Zaradi prometne nesreče je bila lokalna cesta na tem območju popolnoma zaprta za ves promet do 22.30 ure.

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.