Magazin > VIP
3363 ogledov

Znana Slovenka priznala, da je za to odločitev kriv njen fant

Katarina Benček Katarina Benček
Očitno je to pretehtalo ...

Naša spletna vplivnica in podjetnica Katarina Benček je na Instagramu nedavno odgovarjala na vprašanja svojih sledilcev in razkrila, da je za marsikatere spremembe v njenem življenju kriv fant Marko, s katerim sta srečna slabo leto dni. Katarina je pred leti namreč zaprla svojo uspešno trgovino z oblačili in se odselila v Indonezijo, na otok Bali. Že pred je nekaj časa živela v ZDA, kamor se je preselila njena najboljša prijateljica.

A Benčkova trenutno ostaja v Sloveniji in svojim sledilcem je razkrila, da je k tej odločitvi zagotovo pripomogel prav Marko. Na vprašanje, ali si z izbrancem želita otrok, pa je zapisala, da si otrok še pred nekaj leti sploh ni želela, a da so se stvari spremenile in da v prihodnosti morda razmisli tudi o tem koraku. Poudarila pa je, da je k spremembi v razmišljanju seveda pripomogla njena zveza z Markom, a da to ni edini razlog. Katarina ima namreč tudi nečakinjo, na katero je zelo navezana. Zagotovo jo je omehčala tudi ta vez. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All you need is a measuring tape, duct tape, glue and a great team 🤘🏼 @mayasworkshop and her little one ☝🏼 + a bit of help from my big one ☝🏼 @m4rkop • 1st step: find a spot (measure it wisely) 2nd step: put stencil on the wall 3rd step: make sure that map 🗺 fits the stencil (put the glue on the backs of different parts of the “World” 🌍) 4th step: carefully remove the stencil and enjoy the view ✌🏼 ————————————— Use my code “katarina15” for discount 🤗 —————————————- #woodenmap #woodmap #mapsoftheworld #worldmap #interiordesign #decoration #decor #3dworld #wallart #woodenworldmap #woodwork #woodart

A post shared by KATARINA Bencek✈Travel | Style (@katarina_bencek_) on

Komentarjev 1
  • Zikollino 21:07 20.junij 2020.

    Kakšno srečo imamo ... zdaj vemo, da Benčekovićka srečna v objemu še enega internetnega vplivneža ... podn ...

Sorodne novice