Magazin > VIP
41187 ogledov

Neishin fant odšel stran

Neisha Nejc Pernek
Naša priljubljena pevka se sooča z veliko ljubezensko preizkušnjo …

Neisha je že nekaj let srečna v objemu vojaka in glasbenika Jerneja, a par čaka velika preizkušnja, Jernej se kmalu namreč odpravlja na delo v tujino v Rim.

"Z njim ne morem, ker imam seveda svoje delo. Zagotovo bo to preizkušnja in bo težko, sploh meni, ki mi komunikacija preko spleta ne paše, raje imam pristen kontakt. A Jernej lahko zase poklicno s tem veliko doseže in zasluži in je prav, da se posluži take prilike.Taka je pač kariera vojakov in na vsake toliko let pride tudi taka priložnost," pravi Neisha, ki o poroki s svojim srčnim izbrancem zaenkrat še ne sanja: "Poroka se mi zdi smiselna, če imaš nekaj praktičnega od tega. Da lahko najameš kredit ali kot žena spremljaš moža na delu v tujini, na primer. Trenutno sama v tem ne vidim nobene praktičnosti, nimam ne časa, ne sredstev, ker če bi se že poročila, bi se odločila za velik žur. Za intimen obred, potem pa naknadno za mega fešto."

Sicer pa bo Neishi teh šest mesecev verjetno hitro minilo, saj ima polne roke dela s svojo privat glasbeno šolo, ki jo zasledite pod imenom Mala šola Rokenrola, kjer potekajo učne ure in delavnice tako za starejša uveljavljena imena kot tudi za najmlajše začetnike. "Do 15. julija učim, nato grem bratu čuvati hišo v Mojstrano in malo na svežgorski zrak, avgusta grem v Rim, prav tako pa se konec avgusta že svetlikajo koncertne priložnosti, čeprav smo mislili, da je letošnje leto, kar se tega tiče, izgubljeno. Poleg tega pripravljam tudi novo ploščo, ki jo bom izdala pomladi 2021," še dodaja pevka.

Komentarjev 2
  • Zikollino 20:24 13.junij 2020.

    To ni fant, to je dedek ...

  • ode 18:45 13.junij 2020.

    Njeni umotvori so vsi istega "okusa". Kot kitajska hrana.

Sorodne novice