Magazin > VIP
23750 ogledov

Nova zveza? Zelo skrivnostni odgovori Matjaža Nemca

Matjaž Nemec Instagram
Stiska se s poslanko, kje je dopustoval, ne razkriva!

Ko je Matjaž Nemec, po mnenju številnih naš najbolj privlačen poslanec, na valentinovo objavil fotografijo, na kateri se stiska ob poslansko kolegico Meiro Hot, je ponovno završalo. Matjaž se je leta 2018 namreč ločil od manekenke Iryne Osypenko in vse od takrat se ugiba, ali mu je srce že ukradla nova ljubezen? A Matjaž, ki je Meiri na Facebooku napisal: "Draga soborka, želim ti vse dobro tega sveta. Vse najboljše," pravi, da je svetlolasa poslanka le "dolgoletna sodelavka in dobra prijateljica, ki je na letošnje valentinovo praznovala prav posebni praznik". Hotova je namreč dopolnila štirideset let.

Nemec je za zurnal24.si še povedal, da je vse po starem in da je še vedno samski. Tudi prosti čas pravi, da si krajša z delom in da vse podredi temu. A sodeč po njegovih objavah na Instagramu si zna kljub vsemu privoščiti tudi oddih, za novo leto je tako iz plaže voščil v kratkih hlačah. Kje se je ves zagorel potepal za novo leto, pa ni želel razkriti. "Bil sem s prijatelji, kje, pa ne bi rad komentiral. Pravijo, da kadar nimaš ničesar za povedati, bodi raje tiho," je bil jedrnat.

Tokrat pa ni prvič, da so Nemca povezali s strankarsko kolegico, že ob njegovi ločitvi se je pisalo, da naj bi bil naklonjen državni sekretarki Dominiki Švarc Pipan, a je poslanec za Žurnal24 takrat pojasnil, da to ne drži, saj je tako z Dominiko kot z njenim soprogom izredno dober prijatelj in da ju je med drugim tudi poročil.
 

Komentarjev 6
  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 13:56 04.marec 2020.

    Kaj to mene briga kdo bo koga,kdo koga ne bo in zakaj ne.Tam v Strunjanu ima Jana.Zaradi mene gresta lahko v lokal v BTC-ju,hala D(mislim,da je Lolita,Maestral...,ali nekaj podobno) in se ga "ubijeta" do konca.Kaj si bo folk mislil,nič ne ...prikaži več de, ker so v tem lokalu itak samo tisti na IĆ.Sami Ićići.... .Samo za Nemca i društvo!!!...,Jan Plestenjak - Čofotam.

  • Avatar Nassilenka
    Nassilenka 00:51 25.februar 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com

  • Avatar Mirko
    Mirko 18:20 24.februar 2020.

    In kaj koga to briga a sedaj bomo morali polagati račune če imaš s kom vezo novinarjem ali javnosti.

Sorodne novice