Magazin > Odnosi in prosti čas
2901 ogledov

Kako konec ljubezni preboleti v 30 dneh

jokanje, nesreča, žalost, depresija Profimedia
Čez 30 dni vam bo za bivšega partnerja vseeno.

Konec zveze za marsikoga pomeni tudi konec sveta. Vsaj na začetku. Na žalost pa se lahko ta obup in misli, da nikoli več ne bomo našli sreče, vlečejo več mesecev, če ne celo leta.

Mnogi iz tega začaranega kroga ne najdejo rešitve, četudi ni tako težko, kot se zdi. Če še objokujete bivšo zvezo, preskusite to 30-dnevno pravilo, ki so ga objavili na spletni strani Freundin.

Prvi teden:
Pomembno je, da spet najdete svojo samozavest. Po koncu zveze ta namreč pade, kar je normalno, saj mnogokrat krivdo za konec iščemo pri sebi. V tem času poiščite družbo prijateljev. Prosite jih, naj vam naštejejo vaše pozitivne lastnosti in tudi sami se ozrite vase in poiščite stvari, ki vas delajo posebne in ljubeznive. Razmišljajte pozitivno, predvsem o sebi.

Drugi teden:
Da bi utrdili pozitivne občutke prvega tedna, si privoščite nekaj posebnega. Pojdite na počitnice ali izlet, kupiti si nekaj lepega, privoščite si masažo … To bo balzam za vašo dušo.

Tretji teden:
Napočil je čas, da si polepšate vsakdan. Premislite, kaj bi vas vsak dan osrečilo. Morda sprehod? Branje knjige? Jutranja joga? Morda spremembo potrebuje tudi vaše stanovanje. Znebite se stvari, na katerih se le nabira prah in ki vas ne osrečujejo več.

4. teden:
Potem ko ste si izpolnili določene želje in nekaj idej spremenili v realnost, je čas, da se posvetite čustvom. Izpustite preteklost in odpustite. Le tako si boste namreč lahko izpolnili nove želje in zgradili lepšo prihodnost. Posvetite se svoji propadli zvezi. Osredotočite se na lepe trenutke in bodite hvaležni za čas, ki sta ga preživela skupaj.

Pomembno: V teh 30 dneh z nekdanjim partnerjem prekinite vse stike. Če obstajajo stvari, ki jih je treba nujno razčistiti, jih poskušajte prestaviti na poznejši čas. 

Že poznate norčije na portalu Joonglaa? Poglej video!


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.