Magazin > VIP
2897 ogledov

Ula Ložar razkrila, ali je že zasedena

Ula Ložar Ema 2019 Ana Fetih
Mlada glasbenica bo ta teden postala polnoletna …

Priljubljena pevka Ula Ložar, ki je lansko leto nastopila tudi na Emi, bo v petek, 24. januarja dopolnila 18 let, v soboto pa jo čaka nepozaben žur. "V soboto pripravljam praznovanje za prijatelje, najela sem lokal in D.J.-ja. Priprave so mi vzele en teden, pomagali pa so mi tudi prijatelji," pravi Ula, ki je na zabavo povabila več kot 30 gostov. 

V novem letu pa ima tudi glasbene načrte, želi si posneti vsaj eno ali dve novi skladbi ter vsak mesec nov cover. A kljub glasbenim načrtom še vedno ostaja vestna dijakinja Srednje medijske in grafične šole, kjer so učitelji do njenega statusa umetnice zelo razumljivi, sama pa ga nikoli ne izkorišča, saj ima v šoli veliko prakse, ki jo nerada zamudi. 

Pred kratkim je Ula na Youtube kanalu Joonglaa na zmenku na slepo med BQL in Polkaholiki izbirala slavnega snubca in še danes meni, da se je odločila prav, saj ji je "izbranec" obljubil pomeranca, ki si ga tako zelo želi. "Prav sem se odločila, saj si res želim še enega kužka. Drugače pa je to hec, s fanti smo sicer zelo dobri prijatelji, a imam že eno leto fanta, ki pa ga ne želim izpostavljati javnosti," je še razkrila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.