Magazin > VIP
11306 ogledov

Nekateri menijo, da je naša pevka izbrala napačnega fanta

Matic Peršuh, Ula Ložar joonglaa
Je Ula Ložar izbrala prav?

Ula Ložar se je za novi YouTube kanal JOONGLAA, namenjen smehu in zabavi, podala na prav posebno pustolovščino – zmenek na slepo.

Mladeniči, ki so se potegovali za sladki čas v njeni družbi, so znani obrazi slovenske glasbene scene, fantje iz skupine Polkaholiki, in brata Piletič, Rok in Anej. Lepotičko je s svojimi odgovori najbolj prepričal Matic iz Polkaholikov, ki je po objavi video, dobil tudi nekaj kritičnih sporočil.

"Negativnih sporočil ni bilo, je prišlo pa nekaj sporočil z mnenji, zakaj bi bil Anej boljša izbira,“ je Matic povedal za Žurnal24. Ali imajo komentatorji prav? Poglej video in presodi sam.


Je Matic sicer največji Don Juan skupine? "Ne bi se rad hvalil, ampak da, z Žigom sva malo bolj v ospredju.“ Oboževalk fantom ne manjka, najbolj pa sta se Maticu v spomin vtisnili dekleti, ki sta prišli na njihov nastop v Mariboru. "Povedali sta nam, kako dolgo nas že spremljata in nama prinesli voščilo, ki sta ga sami naredili.“

Fantje pa niso popularni le pri nas, ampak tudi na Hrvaškem, kjer so ju primerjali s skupino One Direction. "Na takšen uspeh si niti pomisliti nismo upali. Upali smo le, da bo naša ideja, ki je nekaj novega, javnosti všeč, da bo pa tako uspešna, si nismo mislili. Sploh to, da nas bodo opazili tudi tuji mediji. Primerjava z One Direction nas seveda veseli, še zlasti Žigo, ki je njihov veliki oboževalec. Svojo pevsko kariero je začel s pop glasbo in njihovimi skladbami.“

Polkaholiki so sicer pred kratkim reševali osnovnošolski test. Kako so se odrezali, si lahko ogledate v videu.

Komentarjev 1
  • swiscellay 20:31 20.januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks