Magazin > VIP
14297 ogledov

Vse to se sedaj dogaja Urški Čepin

Urška Čepin Instagram
Urška Čepin pravi, da se počuti bolje kot pred 10 leti.

Urški Čepin je s skladbo Heroina uspel povratek na glasbeno sceno, nastopi pa se vrstijo po vsej Evropi. "Ta konec tedna nastopamo v Nemčiji, bili smo tudi v Beogradu, menda je naša skladba zelo priljubljena tudi po makedonskih diskotekah, tako da se odpravljamo tudi tja. Nas kar angažirajo za nastope. Fino je, posneli pa smo tudi že nov komad Odu ja za Beograd,  spot bomo snemali v Španiji in v Dolomitih. Gre za hitrejši komad, za žurke, za vse, ki radi hodijo žurat v Beograd. Tudi tokrat sva ga ustvarila skupaj s Steffaniem," je razkrila.

Z vrnitvijo na glasbeno sceno, pa je ponovno vzbudila tudi zanimanje oboževalcev. "Na Facebooku žal ne morem vsem odgovoriti, tudi oboževalcev je veliko, vsi se želijo fotografirati z mano, celo mojstri, ki mi belijo (ha ha). Vsi so prijazni, negativnih izkušenj nimam, sem vesela. Pred kratkim sem imela rojstni dan in sem domov dobila veliko pošte, rožic, daril, ne vem od koga, a se vsem lepo zahvaljujem. Praznovala sem sicer v krogu domačih in bližnjih prijateljev, priredila sem manjšo zabavo, tako da smo se imeli super, sproščeno. Lep rojstni dan," je povedala Čepinova, ki je dopolnila 35 let: "Počutim se odlično, najboljša leta. Počutim se boljše kot pred desetimi leti. Neodvisna sem, treniram, pridna sem, hodim na fitnes …"

Med kupi sporočil, pa je veliko tudi nespodobnih, a Urška pravi, da jih enostavno ignorira: "Tega je polno, a se s tem ne ukvarjam, niti ne odgovarjam, če je kdo res preveč opolzek, pa ga zablokiram." Pa bi lahko ljubezen našla med oboževalci? "Nikoli nisem iskala fanta ali ljubezni, to pride, ko najmanj pričakuješ. Če iščeš, boš vedno na napačnih krajih iskal. Verjamem, da tistega, ki ti je usojen, lahko srečaš tudi na sprehodu ali drsališču, bog ti ga pošlje takrat, ko si pripravljen. Ne iščem," pravi Urška, ki pa je na vprašanje, ali je še vedno samska, odgovorila takole: "Hmmm? Jah, ne vem … Bomo videli, kaj bo, pustimo se presenetiti. Je pa še vse zelo sveže, da. Najlepše stvari se zgodijo takrat, ko najmanj pričakuješ."

Že poznate Joongloo?

Urška Čepin | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 2
  • Solton 15:45 30.januar 2020.

    a se to stvorenje sploh zaveda kakšno sramoto dela ženskemu spolu in svoji družini?

  • sam50 12:41 25.januar 2020.

    Dobro,da je Nemčija polna jugo migrantov,pa se da kaj ujeti.....

Sorodne novice