Magazin > VIP
13433 ogledov

Urška Čepin o svojem ljubezenskem življenju

Urška Čepin Instagram
O svojem ljubezenskem življenju je vrsto let molčala.

Nekdanja televizijska voditeljica in pevka Urška Čepin se vrača na glasbene odre, a tokrat je prodrla v Srbijo, kjer jo je pod okrilje vzel I DJ. Tuji trg pa bo napadla skupaj z glasbenim kolegom Steffaniom. Urška je nove priložnosti zelo vesela, saj je za njo težko leto, polno osebnih preizkušenj.

"To leto je bilo zame na osebnem področju stresno, tako v življenju pač pride, prelomnice, a se je končno vse uredilo. Trenutno sem srečno samska, mogoče bom koga spoznala v Srbiji (ha ha). Zagotovo si nekoč ob sebi želim moškega in še enega otroka. Tudi prerokovali so mi, da se bom poročila dvakrat," je razkrila. Urška se je prvič namreč poročila z Alešem Čepinom, s katerim imata že najstniškega sina, o katerem govori le o presežkih. "Zelo je priden, tako v nogometu kot v šoli, res je zlat otrok. Pred kratkim je bil tudi on v Srbiji na nogometnem turnirju.  Želim pa si še punčko, da ji bom pletla kitke in jo urejala (ha ha)," je še zaupala Čepinova. 

Komentarjev 3
 • tone51 19:52 08.december 2019.

  fafonka

 • Avatar Pinkopalinko
  Pinkopalinko 12:46 08.december 2019.

  Sam,ti si bulan.

 • sam50 08:19 08.december 2019.

  Kaj ste nam spet začeli pod nos metati to odsluženo... saj ona je izjavila,da tako ali tako odhaja na trge bivše YU,kjer takšna roba še dobi kakšno priložnost....