Magazin > VIP
37000 ogledov

Ob tej fotografiji Urške Čepin boste zakuhali!

Urška Čepin Facebook
Nekdanja starleta je greha vredna še danes …

Čeprav Urška Hočevar Čepin ni več stalnica našega medijskega sveta, pa svetlolaska prav dobro ve, kako opozoriti nase. Tako je pred kratkim objavila vročo fotografijo v kopalkah in dokazala, da so njene obline še vedno vredne vsakega greha.

Urška Čepin Ujeli Čepinovo Magazin Je po škandalu našla srečo v ljubezni?

Kljub temu, da se je umaknila v ozadje, dajo fotografije na Facebooku slutiti, da še vedno na polno uživa življenje. Morski izleti, prestižni modni dodatki, družba najbližjih in čarobni prazniki, Urška si pač zna popestriti ozračje in prav je tako. Kot je razvidno s fotografij, na katerih večkrat pozira ob masažni mizi, je to še vedno dejavnost, s katero si služi kruh. 

Urška Čepin Ni več taka Magazin Alešu Čepinu se ne sanja, kaj počne bivša žena Urška

Prava paša za oči pa ni le Čepinova, temveč tudi njena deset let mlajša sestra Ajda , ki je prava lepotica, kar ni nič čudnega, glede na to, da je tudi njuna mama Tatjana videti več kot odlično.

Komentarjev 18
  • srecko80 20:17 04.september 2019.

    Mami, te ni sram, da imaš takšno hčerko......................................................................................

  • Žurnalček 00:06 23.januar 2019.

    Če že novinarsko obdelujete tole gospodično , bi lahko navedli tudi najvažnejšo stvar , ki zanima vaše bralce in to je, kolko je sedaj ena ura !!!

  • asmas1965 20:42 22.januar 2019.

    žal mi je da sem pogledal sliko...nocoj me bo žena vprašala zakaj mi ne vstane.Drugič bom bolj previden.Sicer je pa v tem nekaj dobrega.Tik preden mi bo prišlo bom pomislil na to sliko in nekako zadržal samo da mi ne ...prikaži več bo potem dol padel.ni se za igrat.

Sorodne novice