Magazin > VIP
1415 ogledov

Čepinova: "Masaža je masaža in ne seks“

Urška Čepin Mediaspeed.net
Urška Čepin pravi, da so jo govorice, da si kruh služi z erotično masažo, za vedno zaznamovale.

"Sploh veste, kako je to, ko bereš o sebi takšne laži? Ko se ti sesuje svet. Za vedno sem zaznamovana,“ je za Slovenske novice povedala Urška Čepin in dodala, da so govorice vplivale na vse ravni njenega življenja, saj je vsem, tudi prijateljem, partnerju in potencialnim delodajalcem, težko razložiti, da je tisto, kar so nekje prebrali, laž.

Zadeve so še toliko bolj boleče, ker je Urška mamica. "Za otroka je vse to težko. Sin je pameten, navajen je, da me ljudje poznajo, ampak vseeno ni lahko. Ena sama ženska, mama samohranilka z otrokom, se težko bori proti ljudem, ki iščejo samo korist in zaslužek,“ pravi Čepinova, ki je po izobrazbi ekonomistka in trenutno dela v pisarni. "Mogoče bom pa kdaj res odprla samostojno podjetje in salon, v katerega bo lahko vsak prišel na masažo. Masaža je masaža in ne seks ali prostitucija!" je Urška še dejala, a napol v šali.

Sicer pa se je v njeno korist pred kratkim končala njena tožba proti novinarju Bojanu Požarju, ki ji mora plačati 7500 evrov. Požar je sicer napovedal, da bo vložil zahtevo za varstvo zakonitosti.

"Sojenje naj bi bilo tajno, zato o podrobnostih ne bom govorila. Glavno pa je, da pravica na koncu zmaga,“ pa pravi zadovoljna Čepinova.

Komentarjev 7
  • bfilipe 11:07 06.februar 2015.

    ..urednik..a ne bi kar članek o tejle prostitutki umaknili..ne pa da brišete vse komentarje..;)?Ženska je lajdra, čemu ji namenjate sploh prostor na porrtalu..to že meji na tiho reklamo najstarejše obrti, vi ste pa "pimp", ki ji pri tem poslu ...prikaži več pomagate oz. posredujete..

  • bfilipe 10:56 06.februar 2015.

    verjamem..ne vem pa zakaj sploh objavljajo takšne članke, če potem brišejo komentarje..pa koga sploh briga baba zblojena in njen pankrt..naj si najde spodoben job in odvaja davke kot vsi ostali..ne pa da se gon k metla..glede ostalga pa itak ne ...prikaži več sam da jo je pol LJ. čef.u.r. ..celo preko meje jo nosi..tko da pazit mal glede bolezni..

  • mima-šiš 10:21 06.februar 2015.

    Kako govorice če sem na lastne oči videl posnetek. Delovalo je zelo ustaljeno in profi - mislim na zaključek. Sicer mi je žal Čepinove...vendar je težko zanemarit to kar je posneto in govori samo zase... Sicer nimam absolutno nič proti ...prikaži več legalizaciji tovrstnih masaž ali prostitucije. Plačat davke, ustrezna zdravstvena oskrba, dodatna delovna mesta in vsi bi bili zadovoljni. Gospodarstvo, moški, zmanjšal bi se kriminal kar se tiče zvodništva ipd...