Magazin > VIP
1005 ogledov

To Urška Čepin svetuje Mireli

Urška Čepin Facebook
Mirela je v šovu Big Brother večkrat omenila, da si želi po stopinjah Urške Čepin.

Pravi, da je tako kot Urša, tudi sama živela v zlati kletki in da si želi o tem napisati knjigo. To pa si o Mirelinih načrtih misli Urša.

"Seveda sem spremljala Big Brother, saj je bila Mirela res povsod in si šel težko mimo tega. Res je popestrila dogajanje. Lahko pa povem, da je medijska pot trnova. Sama sem bila še mlada in naivna, v medijskem svetu pa potrebuješ trdo kožo, saj se pogosto ne lotijo le tebe, ampak tudi tvoje družine, kar te seveda prizadene. Sama sem nekaj časa sicer zelo uživala, nato pa sem se namenoma umaknila, saj sem si želela umirjenega življenja. Trenutno se posvečam sinu in sebi, vsak dan tudi telovadim v fitnesu," pravi Čepinova, ki Mirelo svari pred ljudmi, ki se bodo želeli z njeno slavo le okoristiti.

"Mireli svetujem, naj poskusi v medijskem svetu, da ne bo kasneje česa obžalovala, saj so ji trenutno vsa vrata na široko odprta. Vendar naj pazi, saj bodo zagotovo vsi želeli zaslužiti na njen račun. Ko si prepoznaven, te ljudje ne vidijo kot človeka, temveč kot vir zaslužka. Z mojim imenom so vsi dobro služili, sama pa nisem imela kaj dosti od tega. Tudi od knjige, ki jo je napisala Nana Zeneli, nisem imela ničesar. S to pametjo, ki jo imam danes, bi vse naredila drugače in to svetujem tudi Mireli. Naj razmišlja s svojo glavo. Sedaj so vsi okoli nje, ko pa bo kdaj žalostna, ne bo nobenega naokoli, zato naj ji bo na 1. mestu družina, predvsem sinova. Kljub vsem blišču, ti na koncu ostane družina," je prepričana.

Urša se je tudi sama udeležila resničnostnih šovov, zato Mirelo razume in njenega kratkega televizijskega seksa ne obsoja: "Nimam pravice soditi nikomur, sama ve, kaj dela. Vsi pa smo samo ljudje in verjetno je naredila, kar je v tistem trenutku čutila. Jaz sem bila v dveh šovih in lahko povem, da je nekaj povsem drugega, ko ti dogajanje opazuješ doma s kavča, ali pa ko si dejansko del šova, zato ljudje nimajo pravice soditi. To Slovenci sploh radi počnemo, za štirimi stenami pa se potem dogaja še marsikaj hujšega."

Komentarjev 7
  • Žurnalček 10:34 21.junij 2016.

    No pol pa lahko takoj prideš k meni zaslužit 50 € !

  • alinka 09:20 20.junij 2016.

    Če se javno izpostavljaš, sploh v takšnih šovih, potem se imamo vsi pravico zgražati in obsojati, sploh tako obnašanje kot ga je pokazala neuravnovešena Mirela. Te kvazi slo. estradnice bi se vseskozi kazale in ven metale, ko pa kdo napiše ...prikaži več kaj kar jim ni po godu je pa to tipična slovenska foušija, nihče nebi smel nič obsojati, nič slabega komentirati... In lajnanje o tem kako živijo za svoje otroke-larifari!

  • patron 15:06 19.junij 2016.

    ena mlada, ena pa stara,......naivna, ko sobarica......haha