Magazin > VIP
315 ogledov

Prijatelji so se ponorčevali iz Čepinove

Urška Čepin Facebook
Urška Čepin je zanikala, da se je prijavila na avdicijo za narodno-zabavno oddajo. To so namesto nje naredili njeni prijatelji.

Narodno-zabavna oddaja Raketa, ki jo vodi priljubljeni Boštjan Romih, bo v marcu dobila žensko okrepitev v obliki točajke, ki bo znala odpreti steklenico in zabavati goste. Avdicije za to vlogo so v polnem teku, nam pa je uspelo izvedeti, da naj bi se za točajko prijavila tudi starleta Urška Čepin. Ko smo jo poklicali, pa nam je novičko zanikala. "Ne bom sodelovala pri šovu, iz šale so me prijavili prijatelji. Sama sploh ne vem, za kaj gre, za kakšno oddajo, za kakšno avdicijo," nam je pojasnila.

Na prijatelje ni jezna, je pa televizijski hiši Planet TV že sporočila, da ne bo sodelovala. "Sicer rada delam na televiziji, ampak v takšni oddaji se ne vidim. Če bo kakšna druga priložnost, pa z veseljem," je dodala.

Dekle, ki bo delalo družbo Romihu, sicer ne bo znano le kot zlata točajka Rakete, temveč se bo potegovala tudi za avtomobil, postala pa bo še promotorka Pivovarne Union. V prvi oddaji, ki se na male zaslone vrača marca, se bo predstavilo 12 kandidatk, izbranih na predizboru. V naslednjih oddajah bosta nastopili po dve dekleti in ena izmed njiju bo prek telefonskega glasovanja uvrščena v naslednji krog. V finalni oddaji bodo gledalci s telefonskim glasovanjem med finalistkama izbrali zmagovalko.

Komentarjev 3
  • dragec 13:12 26.februar 2014.

    Urška, ti si rojena samo za fuk, za drugo si mal zabita

  • siberia 10:33 25.februar 2014.

    Se strinjam, sramota. Ta ženska bi lahko bila vesela če bi se ji sploh kakšna služba ponujala.. ampak ona je prezaposlena z ustvarjanem glasbe -hahahahaha jojmene

  • toms 09:06 25.februar 2014.

    Sploh ne dvomim pa, da bi z največjim veseljem sodelovala v kaki oddaji, kjer bi vrteli narodnozabavno glasbo nekaterih krajev nekoliko južneje od nas...