Magazin > VIP
3396 ogledov

Pri Steffaniu ponoči zelo pestro

Steffanio Jernej Prelac
Takšne so njegove noči.

Pevec Steffanio Čamič, nekdanji član skupine Game Over, in njegova žena Taja imata novega družinskega člana. Omislila sta si še enega kužka.

"Odločila sva se za še enega kužka, ker sva veliko od doma in je najina psička Chloe potrebovala družbo. Žena je zelo zaposlena s pasjim salonom, ki ga ima, jaz pa delam na več projektih," je za Žurnal24 povedal Štef.

Pravi, da je mali beli kepici ime Tiffany  in da so prvih nekaj dni imeli težave z ljubosumjem prve psičke: "Chloe je bila vajena, da je vse njeno, a jo je po dveh dneh sprejela. Začeli sta se igrati in jo je sprejela, zdaj pa sta nerazdružljivi." Chloe je, kot pravi Steffanio, radovedna, kot vsi mali psički: "Tudi grize stvari. Ne maram, ko krize kablov v studiu, sicer pa je zelo prisrčna. Kamorkoli pridemo pritegne veliko pozornosti."

Pravi, da so se nanjo tako zelo navadili, da si ne predstavljajo, da je ne bi imeli. "Pri nas doma je tako še več ljubezni. Predvsem zanimivo pa je ponoči, ko se ta navihanček zbudi in bi se rada igrala."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.