Magazin > VIP
12671 ogledov

Nove zdravstvene težave za Steffania

Steffanio Jernej Prelac
Glasbenik bije novo bitko.

Steffanio, nekdanji član skupine Game Over, je na svojem Facebooku objavil fotografijo iz ljubljanskega kliničnega centra in ob tej zapisal: "Celo življenje delam z zvokom. Tako, da zna biti okvara sluha problem, ampak smo premagali že hujše ovire v življenju. Borba naprej!"

Steffanio po raku Magazin Steffanio moral spet pod nož

Glasbenik in producent je za Žurnal24 povedal, da ima težave s sluhom na levo uho. Pravi, da je stvar zelo moteča, saj na to uho sliši le visoke tone, pa še to zadušeno: "Tudi piska mi v ušesu. Pri ustvarjanju glasbe in petja me zelo moti.“

Pravi, da zdravniki razloga za to ne morejo popolnoma opredeliti, da pa je lahko več različnih dejavnikov – vzrok bi lahko bil stres (ob katerem poči žilica), hudo vnetje srednjega ušesa ali celo rahla kap, nam je pojasnil Steffanio.

Glasbenik pravi, da naj bi bile možnosti za povrnitev sluha vedno manjše, a se bori naprej: "Verjamem, da se bo sluh povrnil v celoti. Trenutno sem v fazi snemanja novega singla, zato sem zaradi tega 'pripetljaja' še dodatno motiviran. Sem borec po naravi. Premagal sem raka, zato bom tudi to!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice