Magazin > VIP
12210 ogledov

Urška Čepin: "Sem zaljubljena"

Urška Čepin Facebook
Zaupala nam je, kdo jo osrečuje danes.

Če je Urška Čepin nekoč redno polnila medije, danes živi mirno družinsko življenje, stran od oči javnosti, pred kratkim pa jo je razveselil tudi prihod "dojenčka". "Trenutno se ukvarjam s psičkom mladičkom, čivava po imenu Tai. Ravno sva na sprehodu v naravi in uživava v spomladanskem sončku. En teden je že nas novi član družine in nam je popestril vsakdan. Tudi sin Val ga je bil zelo vesel," pravi Čepinova, ki je sina zelo pohvalila. Val je nadobudni nogometni golman, ki pridno trenira vsak dan: "Vedno je izbran za naj vratarja in ima ogromno nagrad, pokalov. Zelo je priden tudi v šoli. In kot mama sem na sina najbolj ponosna, on je v življenju moja največja sreča in ponos. Res je že velik tako kot jaz, prehitro rastejo otroci."

Sicer pa se je Urška ravno vrnila iz toplih krajev. "Na počitnicah sem bila v Egiptu, pogrešala sem poletje, zato sem se odpravila v tople kraje. Vsako leto se odpravim nekam, kjer še nisem bila, da malo raziskujem meni nove kraje, kulturo, znamenitosti. Drugače pa se zelo veselim poletja, obožujem sonce, morje in nekoč bi se rada preselila nekam ob obalo. V planu imam tudi nek novi (stari) projekt. Več o tem pa kdaj drugič," ostaja skrivnostna, medtem ko brez težav spregovori o ljubezni: "O ljubezni pa ... Sem zaljubljena, pa ne mislim na novo ljubezen. Zaljubljena v življenje, rada imam sebe in vse meni najdražje ljudi in seveda mojega novega 'pasjega dojenčka' Taia."

Komentarjev 3
  • Aro 09:40 19.april 2019.

    A to je zaljubljena v kakšno svojo številno stranko al kar tako? ker se že javno ven meče in objavlja podrobnosti o svojem življenju, se mi zdi hecno zabuhla, mastno se sveti njena koža, plastična in precej neprivlačna in občudujem ...prikaži več tistega, v katerega je zaljubljena....če ji vraća ljubezen :) Ampak vsi vemo, denar je sveta vladar. Kakorkoli že zaslužen

  • Snežinko 09:34 19.april 2019.

    Resnično mi ni jasno, zakaj hudiča bi kogarkoli brigalo, če je zaljubljena? Mene tudi tišči lulat, pa to ne povem celi Sloveniji, ane?

  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 08:17 19.april 2019.

    v živo sem jo srečal,katastrofa kako je grda

Sorodne novice