Magazin > VIP
16583 ogledov

Video: Samska Maja Keuc javno vabi bodoče snubce

Maja Keuc youtube
Očitno ji je samskega življenja dovolj …

Maja Keuc Amaya je v intervjuju, ki ga je novinar Denis Živčec objavil na Youtubu po EMI, na kateri je pevka letos sodelovala v vlogi strokovne žirantke, priznala tudi, da še nikoli ni bila tako dolgo samska. "Bolj kot družino, gradim kariero, glede na to, da sem samska, tako da … Uživam v tem, nisem še nikoli bila tako dolgo samska v življenju, to je zdaj posebno obdobje," je med drugim povedala Maja. "S tem čudovitim ženitvenim oglasom, bova zdaj zaključila," se je pošalil Denis, Maja pa je prasnila v smeh in v šali nakazala telefonsko slušalko, kar pomeni, da jo snubci lahko z veseljem pokličejo. 

O svojem samskem stanju pa je Keučeva spregovorila tudi za revijo Nova: "Nekaj zanimivega se zgodi, ko je človek prvič v življenju nekaj časa samski. Očitno sem to tudi zelo potrebovala zase in za fokus v glasbo. Zdaj v tem kar uživam. Zdi se mi, da sem še bolj poglobila stik z glasbo, ampak na povsem drugi frekvenci, ker kadar gre človek čez neko bolečino, začne peti iz nekega drugega prostora. Zdi se mi, da sem to, kar zdaj delam, res jaz. Upam, da to ne pomeni, da moram biti samska do konca življenja. (smeh) Mislim, da se da najti ena vmesna pot, je bil pa razpad zveze zagotovo navdih, ki je rodil veliko novih pesmi. Takšne izkušnje, ki te globoko pretresejo, so najbolj dragocene, in če znaš nanje pogledati pozitivno in se kaj naučiš iz njih, so na koncu to najboljše stvari, ki se nam zgodijo. Sliši se sicer hecno. Ko se zgodi nekaj takšnega, kot je razpad zveze, si namreč misliš, da boš umrl, potem pa mine nekaj časa, čas celi rane in dobivaš vse več perspektive. To je življenje."

Maja je šestletno razmerje  s švedskim glasbenikom Jonahom Nilssonom, članom skupine Dirty Loops, končala leta 2018. Z Jonahom sta bila tudi zaročena, naša pevka pa je kljub razhodu ostala na Švedskem, kjer trenutno pripravlja novo skladbo. 

Komentarjev 11
  • jakec1575 13:40 07.december 2020.

    vau, kera govna se zbirajo v komentarjih. Pač punca šteje leta in bi se rada ustalila. Verjamem, da jo nadlegujejo sam psihopati. sicer pa je bila zasedena.

  • Avatar jate
    jate 15:16 22.marec 2020.

    res je boga v glavi, prav smili se mi.

  • marko50 21:57 11.marec 2020.

    Prodala se je zdavnaj......

Sorodne novice