Magazin > Odnosi in prosti čas
6727 ogledov

Razmerja: Jasni znaki, da z vami ne misli resno

ljubezen, prepir
Teh sedem znakov je jasen signal, da je z vami samo zato, ker trenutno nima boljše izbire ...

Ne govorita o načrtih za prihodnost

Če so vajini načrti za prihodnost zelo površni ali pa sploh ne obstajajo, je čas, da se vprašate, v katero smer gre vaš odnos. Nezainteresiranost partnerja za skupne načrte v prihodnosti, kaže na to, da vajin odnos jemlje zelo indiferentno. 

Porajajo se dvomi

Če vam instinkt pošilja znake, ki so nasprotno od tega, kar si želite verjeti, jih nikar ne preslišite. Strokovnjaki pravijo, da so čustva tista, ki nam pogosto zameglijo razum, da pa je instinkt tisti bolj realni pokazatelj, ki naj mu namenimo pozornost, če si želimo dobro. 

Ne potrudi se vas vplesti v svoje življenjem

Če ne pokaže interesa, da bi postali del njegovega ali njenega življenja, potem ni dovolj zainteresiran za vas. Upravičeno vas lahko skrbi takrat, ko vas ne želi predstaviti prijateljem in družini. 

Na partnerjevih družbenih omrežjih ne obstajate

Če javno objavlja večino svojih dogodkov, prijateljev in hobijev, a med njimi ni niti ene fotografije osebe, ki naj bi mu/ji ukradla srce, potem je to znak, da njegovo ali njeno srce pač ni zavzeto. 

Da vam vedeti, da ni za resno zvezo

Morate brati med vrsticami, da bi izvedeli, koliko pomenite svoji simpatiji? Resen partner, ki se želi prepustiti čustvom, vam vsekakor ne bo rekel, da se z vami ne vidi v prihodnosti.

Med vama ni globokih pogovorov

Če so vajini pogovori zgolj površinski in partner spremeni temo vsakič, ko želite načeti resen pogovor, potem je to dober znak, da si z vami ne želi poglobiti odnosa. 

Ob vas je samo, ko mu to odgovarja

Če išče izgovore, da ga/je ni ob vas takrat, ko vam je to pomembno ali potrebno in se prikaže le takrat, kadar si sam tako želi, potem do vas verjetno ne goji ljubezni, ki bi si jo vi želeli. 

Komentarjev 1