Magazin > VIP
17976 ogledov

To je fant, ki je Ani Soklič ukradel srce

Ana Soklič Anže Petkovšek Ana Soklič, zmagovalka Eme 2020.
Njuna zveza traja že desetletje …

Ana Soklič, ki je zmagala na letošnji Emi, je srečna tudi v zasebnem življenju. Že deset let ji srce in posteljo greje Peter Simončič, ki pa je z leti postal tudi pevkin poslovni partner. 

"Zelo me razbremeni in mi pomaga, kjer le lahko, od a do ž. Sploh v teh dneh po Emi. Nosi mi čevlje, vrti telefon, preko mailov se dogovarja za nastope … Ravno on je zaslužen, da je moj nastop na Emi uspel. V petek se je generalka namreč zavlekla tri ure dlje, vsi smo bili utrujeni, premalo naspani. S petkovim nastopom nisem bila zadovoljna, kar me je precej potrlo. Pred mano je nastopila odlična Gaja Prestor, ki pa ima bolj energičen komad. Meni je od vseh teh zvokov že vse odzvanjalo v ušesih, Peter pa mi je predlagal, da si v soboto v ušesa dam slušalke in poslušam posnetke žuborenja narave. To mi je res pomagalo, moj nastop je uspel po njegovi zaslugi," o svojem partnerju pove Ana.

Pravi, da pri njima velja rek, da se nasprotja privlačijo. "Peter ni v glasbi, njegovo področje je bolj grafično, oblikovalsko. On je bolj umirjen, jaz pa raztresena," je še zaupala Ana. Na vprašanje, ali tudi njenemu partnerju vera pomeni tako veliko kot njej, pa je pevka odgovorila, da Peter ni veren, medtem ko ona prihaja iz takega okolja in ima opravljene tudi vse zakramente. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐧&🐧. . . . 🤳: Us

A post shared by Ana Soklič (@annasoklich) on

Komentarjev 6
  • fiston 16:46 03.marec 2020.

    Zelo koristen. Če je grafični oblikovalec, potem obvlada photoshop. :)

  • antonija45 10:24 03.marec 2020.

    Me čisto nič ne zanima , kdo ji greje posteljo, zdaj še bodo začeli objavljati , kdaj bo šla scat ali srat , bedarija

  • Snežinko 09:24 03.marec 2020.

    Močno dvomim, da ji greje posteljo. Kvečjemu srce, posteljo pa ji greje on in edini: Jezus.

Sorodne novice