Magazin > Odnosi in prosti čas
10173 ogledov

Neverjetna ljubezenska zgodba: Odklonil terapijo, ko je izvedel, da je žena umrla

Bill Dartnall
Po več kot 60 letih zakonske sreče sta umrla na isti dan.

Bill in Mary Dartnall sta dokaz, da nekatere ljubezni trajajo večno. Zakonca sta bila poročena 63 let, umrla pa sta na isti dan. Bill namreč brez svoje Mary ni želel več živeti.

Ko je 90-letnik slišal, da je njegova devet let mlajša žena umrla, je odklonil nadaljnje zdravljenje s kisikom, je povedala njuna hčerka Rosemary. Zakonca sta se okužila s koronavirusom, živela pa sta v začasnem domu za ostarele. Konec marca je Mary zbolela in morala je v bolnišnico. Nekaj dni pozneje se ji je pridružil Bill, ki ga je zadela kap.

"Prišla sta kot par – moj oče je vedel, da ne bo hotel živeti brez mame. Bila sta ekipa. Ni jima bila vedno z rožicami postlano, a vse sta skupaj premagala in skupaj tudi odšla. Grozno je, ko izgubiš starše, še težje pa je, ko jih ne smeš videti in ju držati za roke, ko se življenje približuje koncu,“ je še povedala njuna hči.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.