Magazin > Lepota & telo
1317 ogledov

S tem super trikom znanih Slovenk sploh ne boste več potrebovale ličil!

Anja Jenko Instagram
Odlično za poletne mesece …

Tudi tiste dame, ki ne marajo ličil, zagotovo uporabljajo vsaj maskaro in prav trepalnice so tisti del obraza, ki mu dajo zapeljiv videz. Ker so pred nami dopusti, si zagotovo želimo biti urejene, a si poleti težko zamislimo, da bi si na obraz nanašale goro ličil. Zato so trajno urejene trepalnice in obrvi tista pika na i, ki nam omogoča, da se na dopust odpravimo brez torbice z ličili. Strokovnjakinja za podaljševanje trepalnic Sanja Vejzovič iz studia Solis pravi, da je tovrstni lepotni trend primeren prav za vsako žensko, omejitev ni niti za uporabnice kontaktnih leč in očal. Postopek traja od uro do uro in pol, večina uporabnic pa se danes odloča za metodo 1 na 1, katere rezultat je zelo naraven videz.

"Ta metoda tudi ne poškoduje vaših trepalnic, saj odpadejo le umetne trepalnice, naravne pa le tiste, ki bi tako ali tako odpadle same po sebi. Metoda je primerna čez celo leto, za tiste, ki imajo bolj redke trepalnice in ne tako močne, pa se priporoča, da po enem letu naredijo dvomesečni premor," pravi Sanja, ki po nanosu svetuje čiščenje obraza s čistilno peno, nikakor pa na take trepalnice ne smemo nanašati mastnih preparatov, mednje spada tudi maskara, ali različnih olj. "Trepalnice po metodi ena na ena držijo od tri do štiri tedne, nato pa se priporoča refil. Cena takšnih trepalnic je 70 evrov, refil pa stane 35 evrov," še dodaja. 

Zadovoljne Sanjine stranke so tudi številne znane Slovenke, med njimi Anja Jenko (na fotografijah), Katarina Benček in Tina Gaber.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@anjajenko

A post shared by Sanja🍒 (@sanja_solis) on

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice