Magazin > VIP
19388 ogledov

Partner Anje Jenko priznal rop banke, očitajo mu še dva!

Anja Jenko Marko Delbello Ocepek
V zgodbo vpet tudi naš resničnostni zvezdnik.

Po poročanju Gorenjskega Glasu je partner naše znane starlete in nekdanje palyboyeve zajčice Anje Jenko, Mario Pejčić, prejšnji teden na sodišču priznal rop banke v Cerkljah, ki ga je izvršil marca 2017, zanika pa dva bančna ropa v Ljubljani, ki mu jih očita okrožna državna tožilka Sabina Perko. Na prostor za priče je bila povabljena tudi Jenkova, ki je povedala, kje se je na dan drugih dveh ropov nahajal Pejčić. 

V zgodbo je vpet tudi njegov prijatelj in resničnostni zvezdnik Joel Srbu. Črn BMW X5, s katerim se je na kraj zločina pripeljal Pejčić, je na lizing namreč vzel Joel, a ga je večinoma vozil Pejčić, še poroča Simon Šubic za Gorenjski Glas. 

Mario Pejčić je rop v Cerkljah izvršil z imitacijo pištole, uslužbenka pa mu je takrat izročila 7700 evrov. Denar naj bi potreboval za poplačilo dolga, ki je nastal po zaprtju nočnega kluba Groš v Grosupljem, ki ga je odprl skupaj s Srbujem, kot je na sodišču povedal sam.

Anja Jenko, ki trenutno osvaja v najnovejšem spotu Jana Plestenjaka, se za komentar zaenkrat še ni oglasila, njen telefon namreč zvoni v prazno, je pa na sodišču povedala, da za izvor denarja svojega partnerja ni vedela in da so njo leta 2017 vzdrževali starši. Anjin oče Janko Jenko je sicer znan gospodarstvenik, ki se je nekoč gibal tudi v političnih vodah. 

jan plestenjak (Pre)vroče? Magazin (Pre)vroče? Jan Plestenjak je že vedel, zakaj je najel to našo starleto!
Komentarjev 12
  • sam50 07:15 13.april 2019.

    Gliha vkup štriha...

  • MK 20:56 12.april 2019.

    in taki butli se bmw-ji kurčijo.... še za drogo in avto pošteno ne zaslužijo, take joškarce brez pameti pa tud samo lukno znajo nastavit.... jaz bi raje rekel, da sem klošar, kot da me pri njenih letih vzdržujejo starši.... Jan ...prikaži več Plestenjak tebi pa en velik minus zaradi glupače

  • fiston 16:30 12.april 2019.

    In kaj naj se oglasi za komentar ? Lahko reče samo: Nisem poceni....

Sorodne novice