Magazin > VIP
10998 ogledov

Naša starleta nehote pokazala preveč, pribili so jo na križ

Anja Jenko Tadej Frantar, Nostalgia.si
Anja Jenko zaradi te gole fotografije dvignila veliko prahu in postala tarča posmeha.

Naši starleti se je zgodilo nekaj, kar se lahko zgodi marsikateremu mlademu dekletu. Med žuranjem  jo je v objektiv ujel fotograf in ker je Anji majčka zdrsnila iz oprsja, je fotografija kmalu postala viralna. Jenkova je razložila, da je do situacije prišlo zaradi preveč popitega alkohola in nenačrtovane zabave, za katero si je puli priredila v top brez naramnic.

rešilec večkrat se je zgrudila Magazin Našo starleto odpeljali z rešilcem

Tako čustven zapis pa je na sporno fotografijo objavila na Instagramu.

"Ko se pogovarjam s klubskimi fotografi, mi vsi povejo, da na vseh teh žurkah vidijo marsikaj. Marsikaj ujamejo tudi v svoj objektiv. Sem prepričana, da prav vsi veste o čem govorim ... Punce se včasih prelevijo v prave striptizete, med sabo se poljubljajo, včasih se (ponesreči) poljubi kar napačen par, pred kamero se pije, kadi, jemlje droge ... ni zavor. Večino časa pa smo na slikah videti samo grozno. Zato moramo biti zelo hvaležni tistim ljudem, ki poskrbijo, da naslednji dan vse te stvari izginejo. In to je v našem Cirkusu Marko Ocepek, ki vedno vse to pomete pod preprogo in naslednji dan smo vsi videti lepi in kulturni. Tokrat mu je ena fotka ušla. Saj je tudi on samo človek! In ta fotka je bila pač moja fotka. Lahko nebi bila. Lahko bi bila tvoja. Ali pa fotka tvojega najboljšega prijatelja, tvojega fanta/ punce ...  Zanimivo pa mi je videti, kaj se zgodi vsakič, ko pride do nečesa takega. Namesto da bi si stali ob strani, si pomagali, komaj čakate, da lahko nekoga pojeste. Hvala vam za to. Da ste me spet spomnili, kakšni so ljudje. In da se bolj cenim ljudi, ki jih imam ob sebi, jim zaupam in so dobri. Naj bo to tudi lekcija za vas. O tem, kdo ste. Saj v resnici vse to, kar si vi mislite o meni, nima nič opraviti z menoj. To ste vi - vaš svet, vaša percepcija," je zapisala Anja.

Komentarjev 3
  • Avatar vec
    vec 14:36 28.november 2018.

    ojoj boga reva, evo če je taka kriza ji jest dam job kot flufferca se lahko dokaže recimo.

  • loco 11:27 28.november 2018.

    Raziskovalna novinarka A.H.F. je ena najboljših v Sloveniji. Glede na to kakšne kriminalne teme pokriva in odkriva se prav bojim za njeno življenje.

Sorodne novice